Mit gondoltok erről a "diétárol"? Vajon lehet vele fogyni 5 kg-t is egy hónap alatt? 18/L,152 cm,55 kg.

1200 kalória elég kevés + mellette még sportolni is kéne valamit.
Amúgy szerintem tök jó arányok, ha csak simán egészségesen étkeznél + sport akkor is lemenne.

Ez a cikk úgy sz@r, ahogy van.
"Egy felnőtt, normál aktivitású nő alap kalóriaégetése 1800-2000 körül mozog"
Egy 160 cm magas és egy 180 cm magasé is?
"Napi 1600-1700 kalória mondható egy normál bevitelnek, ami mellett kisebb aktivitással sem fogsz hízni"
Ha 1800-2000 kalória a napi "kalória égetése", akkor pont ennyitől nem fog hízni. 1600-1700-zal fogyni fog, hiszen kevesebb, mint amennyit felhasznál.
"1400 kalória már hoz némi fogyást, 1200-1300 kalória bevitele pedig normál ütemű fogyást, tehát heti 1,5 kiló súlyvesztést eredményez nagyjából."
Heti másfél kiló nem normál ütemű fogyás. 1200 kalória annak, akinek 2000 a napi igénye, koplalás.
"1200 kalória alá egy kicsivel mehetsz, de 1000 alá semmiképpen, mert a szervezeted ezzel csak kiéheztetnéd"
Nem, nem mehet. Hosszútávon semmi esetre sem, rövid távon meg nincs semmi értelme.

153 cm vagyok, súlyban bőven több (68 kg) és jelenleg 1350 kalórián lassan fogyok (havi kb 1,5 kg). sajnos ilyen kis testalkattal nem lehet ennél sokkal gyorsabban, mert kicsi a különbség a súlytartási zóna és aközött, hogy mennyi az a minimum amit meg kell enni,h goy a szervezet működjön.
az 1200 kalória az reális. az étrend meglepően jónak tűnik a netesekhez képest, bár nem teljesen egészséges. de arany középútnak szerintem jó. a mennyiségekkel tényleg vigyázz, ahol nincs írva

Összeadtam, átlagoltam. 1087 kalóriás mintaétrend. Piszok kevés. Bárkinek.
Ezen kívül pl a túrónak sehol sincs megadva a mennyisége, a kenyérnek szintén, Az 1 szelet, az nem mennyiség, amikor kalóriát kell számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!