Lehet 1900 kalóriával fogyni?
17 éves, 166 cm-es és 75kg-os lány vagyok
Heti 6x edzek 1,5 órát és 1900 kalóriát eszek ezzel így tudnék fogyni?
A kalkulátor szerint kevés. 2200-at kellene az egészséges fogyáshoz. Bár attól is függ, hogy mennyire intenzív ez a mozgás neked, de 6x1,5 óra sport az nagyon soknak hangzik. 1,5 óra úszás az megvan ~800 kalória.
Szóval ezeket a dolgokat ki tudod számolni, csak keress rá kalkulátorokra.
Kevés nagyon!
Főleg a heti 6 sporttal..
Én 20 évesen 189 centi, 70 kg heti 5 úszóedzéssel napi 3000+ kalóriát eszek, és se nem fogyok, se nem hízok.
Szerintem neked is jó volna legalább egy 2300 kalória.
Azzal még simán menne a fogyás.
Anyagcserétől is függ. Én is heti 6x edzek és 2200 kcal / nappal nem fogyok. Legalábbis mérleg szerint. Valójában hónapról hónapra erősebbnek érzem magam, zsír / izom arány javul folyamatosan.
10 centivel magasabb férfi vagyok, tehát reális is lehet az 1900 kcal ha kifejezetten fogyni akarsz. Ha túl gyorsan fogysz (heti 1 kg körül) akkor gyorsan emeld a kalóriát, ha heti 1/2 kg a fogyás átlagban kijön, akkor teljesen rendben van.
Futni szoktam és súlyzós és hiit edzéseket csinálok úgy szoktam hogy heti 2x futok (amibe nekem van kocogás, gyors futás, gyors séta) 70 percet aztán meg egy picit hasazok
És heti 4x van súlyzós edzés (2x láb és 1x bicepsz, tricepsz 1 órában aztán még fél óra hiit meg 1x váll, hát és utána fél óra hiit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!