1900 kalóriával tudok fogyni?
16 éves, 69 kg, 166 cm-es lány vagyok
Az alapanyagcserém 1556 kalória
Napközben elég aktív vagyok és mellette még heti 6x edzek 1,5 órát
A pulzusmérő órám azt írja napi 2500-2600 kalóriát égetek de en nem tudom mennyire hihető
Régebben kb 2 éve 93 kg voltam elmentem egy dietetikushoz aki összeírt nekem egy 2000 kalóriás étrendet, fogytam is vele kb 20 kg-ot de egy idő után abbahagytam annak az étrendnek a követését és csak arra figyeltem oda hogy egészségesen egyek és nem számoltam a kalóriákat de pár hónapja megint úgy döntöttem hogy visszatérek a számolgatáshoz elsőnek 1400 kalóriával kezdtem de ezzel nem fogytam sőt teljesen lelassult a szervezetem wczni se tudok és a menstruációm se jön meg és most arra gondoltam hogy elkezdek 1900at enni esetleg ez működhet?
Mi a helyzet a menstruációval, visszajött már?
Első körben azt kellene rendezni.
Nem akarlak elkeseríteni, de valószínű a koplalástól, és esetleg mellette a túlzott sporttól ment el a mensi. Nagyon vigyázz ezzel, többet árthatsz magadnak mint hiszed.
Miért nem követte egyébként azt az étrendet továbbra is, amit a dietetikus adott? Hiszen azzal fogytál? Plusz ennyi edzés mellett nem kell minimál kalórián élni. Vagy edz kevesebbet, vagy ha 1,5 órákat mozogsz aktívan egyél kicsit többet. A szervezeted látod jelzett azzal hogy leállította a mensit. Tessék komolyan venni!
Hát sajnos a menstruációm még mindig nem jött vissza
Azt az étrendet azért hagytam abba mert már egy picit soknak találtam és hallottam hogy pár ember 1200 max 1500 kalóriát eszik és úgy fogynak és azért kezdtem el 1400et enni de én azt nem éreztem koplalásnak teljesen jól laktam vele
3 hónapja egyáltalán nincs előtte 1-2 alkalommal meg sokat késett és nagyon kevés volt, rövid ideig tartott
És kb hány kalóriát kéne ennem hogy megjöjjön de attól még fogyjak is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!