Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha napi 100 grammot/10 dekát...

Ha napi 100 grammot/10 dekát szeretnék fogyni, hogyan számíthatom ki a kalóriaszükségletem? Milyen makrók kellenek nekem?

Figyelt kérdés

Az alapanyagcserém (az okosmérlegem szerint) 1250 kcal körül van.

Sikerült fogynom az elmúlt hónapokban, de tartottam egy szünetet, hogy kicsivel többet ehessek és most a fent említett céllal folytatnám. Viszont most, hogy jóval hidegebb van, érzem magamon, hogy már jóval többet szeretnék enni és nehezebb megállni, hogy este ne nassoljak.

165 cm és 58 kg vagyok, 25 éves nő

2021. okt. 15. 08:23
 1/1 anonim ***** válasza:
53%
Teljesértékű ételeket kell enni, nagyrészt növényi, kevés állati alapon. Mellé mozogni kell. Nem kell számolgatni sem a kalóriákat, sem a makrókat. Nem is tudnád kiszámolni a kcal szükségletedet, mert az egyéni anyagcserédet egy mérleg vagy műszer sem tudja mérni.
2021. okt. 15. 11:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!