Fogyni szeretnék hogy tetszek egy fiúnak mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Én megpróbáltam mindent már és eleinte nem egy srác miatt kezdtem el fogyózni de most hogy már megtaláltam életem szerelmét így már még jobban a célom lett ez hogy egy szép nő legyek számára. Mindig megkapom hogy a fiú milyen vékony én meg egy kicsit húsosabb..ő mindig mondja hogy ne foglalkozzak vele de én tényleg nagyon szépnek szeretnék látszani neki, mit tegyek?2021. nov. 20. 22:59
1/8 anonim válasza:
Ne legyél bizalmatlan azzal, aki imád!
2/8 anonim válasza:
Miatta ne fogyj, hiszen így tetszel neki. Fogyni sosem másért kell, csak saját magadért.
Hány cm vagy, mennyi kg, és hány éves, illetve mennyit mozogsz?
3/8 anonim válasza:
Ne fogyozz egy fiú miatt, ezt tedd!!
4/8 anonim válasza:
Ha azért akarsz változtatni valamin, hogy másoknak megfelelj, egy idő után úgy is elbuksz. Legalábbis nagy valószínűséggel. Ne mások miatt változtass. Ha változtatni akarsz, azért tedd mert te magad miatt szeretnéd. Akkor sokkal motiváltabb is leszel, viszont ha mások miatt változtatsz, akkor egy ponton úgy is elmegy a motiváció, a másoknak való megfelelési kényszer, és akkor ennyi volt.
5/8 anonim válasza:
Lehet hogy pont azért mondta,mert ő abba a típusba tartozik akiknek jobban tetszenek,jobban vonzódanak azokhoz a lányokhoz akiken van fognivaló.
6/8 anonim válasza:
Durva lenne ha lefogynál majd azért dobna ki, mert neki a husisabb csajok jönnek be.
Fogyni és edzeni CSAK magad miatt szabad!
7/8 anonim válasza:
Mindent megprobaltal es nem fogysz? Napi 1 ora sport meg kaloria deficit honapokig? Nem csak azon van mit fogni aki zsiros ez hulyeseg 🤔 Am nekemis volt 1 baratnom akin volt ugy 8 kg plusz. En meg testepitek igy szarul erezte magat melettem hiaba mondtam h nekem tokjo igy meg szeretem szal nem ezen mulik.. (pedig en a cekony sportos csajokra bukok de hat ha valakit szeretsz..) Na mind1 igyis mindig fogyni akart persze szarul csinalta amit meg en tanacsoltam (miatta h ne sirjon emiatt mert nekem am mind1 volt) azt nembirta.. Sztem bizz benne, de ha teged megis zavar akkor joval nagyobb melot kell belerakni a aikerhez.. kerdes h van e eleg akaratod meg zavar e annyira
8/8 anonim válasza:
A belső a fontos nem a külső. Mert lehetsz te akármilyen szép egy fiúnak, de ha csak a külsődet nézi az már régen rossz. Ha valaki igazán szeret elfogad a testi hibáiddal együtt.Ne változzon meg más kedve miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!