Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha rámkövült...

Mit lehet tenni, ha rámkövült a háj?

Figyelt kérdés

Egy eve stagnál a fogyasom , azelötti két évben leadtam 20 kilót .

Az életmódváltást nem hagytam abba, nem eszem este es mozgok sokat , napközben pedig kisebb adagot . Neha többet eszem , csalónap stb , pl ciklus elött .

6 eve kivették az epemet, es 41 eves vgyok az anyagcserém iszonyú lassú , ahhoz h fogyjak korgó gyomorral kell lefekudjek es igyse megy gyorsabban .

Minden grammert megkuzdök.

Most azonban teljes megakadás, föleg hasi reszen vagyok elhizva, mell alatt mar a felsö hason is sok a háj, van egy rengö réteg, mikor lépek rezeg mint a zselé.

Alatta izom van , de nem latszik

Nagyon tartja a szervezetem a zsirt a hasi részen , utoljára fogyok hasból es keveset . Futok , setalok , mozgok , sehol semmi . Reng minden tovább es mintha rám volna kövulve nem megy le

Most nyolcvanot kiló vagyok , es a magassagom csak 167.

Terhesnek nezek ki

Tegnap peldaul csak keveset ettem napközben mert munka miatt nem ertem ra, este pedig nem ettem , mert nem szoktam , es reggel 500 gramm minusz volt csak .

Mit tudok tenni ? Nem merek nekiallni koplalni éhezni mert azert hiztam el a múltban plusz volt egy szulesem 11 éve

Napközben fehrjedúsan taplalkozom tojas , hús, sajt , es szenhidrat , gyumölcsök . ( neha egy suti )

2018. jún. 14. 08:34
1 2 3 4 5
 41/44 Sparr0w válasza:
Csak megerősíteni tudom: ha nem mérsz és számolsz nem lesz eredmény.
2018. jún. 16. 22:41
 42/44 anonim ***** válasza:
60%

Márpedig fogynak ember számolás nélkül és nem kizárva ételeket is. Nyilván sokaknak így jóval nehezebb s való igaz, ha igyekezet s az adott embernek szimpatikus változtatásokkal sem megy, végső esetben mindig a számolást ajánlják... Jól belőtt s ellenőrzött kalóriakerettel fogyni kell.

Aki nem számol, bevállalja, hogy esetleg nem fog jól fogyni (kivéve, ha trükkökkel mégis eléri a jó deficitet, de ha segítséget kér, más nehezen tud személyre szabottan ilyet kitalálni, ha ő maga se tud ilyet).

Ha pedig tényleg irreális a helyzet, kivizsgálás.

2018. jún. 16. 23:28
 43/44 anonim ***** válasza:
94%

Reménytelen vagy kérdező.

További kellemes sok kilót, ami majd még rádrakódik. Gondolom eddig sem a levegőtől híztál. Tipikusan az a kövér nő vagy, aki megsértődik ha a súlya szóba kerül, tanácsot nem fogad el, de fogyni akar úgy, hogy semmit nem tesz érte.

Csodák pedig nincsenek. Dagi vagy és az us maradsz, fogadd el.

2018. jún. 17. 07:08
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

Úgy is lehet fogyni, hogy holnaptól mindenből feleannyit eszel, mint eddig, mondjuk egy hónapon át. Akkor megméred a súlyod, és ha nem fogytál, tovább csökkented az adagot, ha túl gyors a fogyás, némileg növeled.

Vagy egyszer kiszámolsz egy megfelelő kalóriatartalmú étrendet (vagy kerítesz egyet pl. egy dietetikustól), és onnantól azt eszed, semmi többet.

Csak ezekhez borzalmasan fegyelmezettnek kell lenni. Nekem biztosan egyszerűbb a méregetés. Bármit megehetek, de pár nap utám azért már jól meggondolom, akakrok-e még egy kanál Nesquick kakaóport szórni a tejbe. Mert már tudom, milyen, mikor este 5-re elfogytak a kalóriák... De ha mégis megiszom, a második bögre cukros kakaót, hát az se a világ vége. De legalább tudom, hogy adott héten miért nem csökkent a súlyom, vagy miért nem annyit.

2018. jún. 18. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!