Este 6 után kevés mennyiségű sajtot lehet tenni a zöldség salátára?
mi a cél?
és ki volt az a ostoba aki kitalálta hogy este 6 után nem eszünk?
az "étrended" nem valami fehérjedús,és eléggé szegényes.
Akkor ez a saláta mi, mégis-vacsora? Akárhogyan is, a brutális koplalásnál még az is jobb, ha éjfélkor eszel valami tartalmasat... A fenti borzalmas.
Egyél egy rendes vacsorát és ebédre is sokkal többet.
Nagyobbacska mennyiségű sajttal sincs baj, ahogy elnézem, rád fér a fehérje és a kalória.
Hozz össze egy rendes étrendet, a beosztást pedig csináld úgy, ahogy neked jó. De a sajt teljesen korrekt 6 után is. A többség valamiért a szénhidrátot kerüli olyankor, pedig azt sem muszáj, persze kinek mi jön be.
Sehol sem érdekli a testedet, hogy hány órakor kapja meg a szükséges kalóriamennyiséget, hatalmas bullshit az, hogy este 6-7-8 stb. után nem szabad enni. Annyi a fontos, hogy ha zavar az alvásban, akkor lefekvés előtt már olyan 2 órával nem érdemes enni. De ez csak a nyugodt alvás miatt van, nem azért mert meghíznál tőle. Ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elhasználsz, fogyni fogsz. Ennyi a lényeg.
A leírtak alapján pedig rettenetesen keveset ehetsz, szerintem bőven alapanyagcsere alatt, ami tilos, ha jót akarsz magadnak. Rakj össze egy rendes, fenntartható étrendet, mert ezzel csak a jójózásnak meg az inzulinrezisztenciának ágyazol meg.
Szia! A biotech ultra loss feherje porat iszod? Gloss-t irtal, de biztosan erre gondoltal. Milyen izesitesut? Nekem csokis van, probaltad a tobbi izt esetleg? Milyenek?
En is hasonlo modon szeretnek fogyni, igaz meg csak most kezdtem, reggeli feherje turmix, ebedre valami fott etel es estere is turmix-ot tervezek, valamit egyel azert estere is vagy valtsd ki a turmix-al. Lehet szerintem 6 elottre idoziteni.
Sikerult mar valamilyen eredmenyt elerned ezzel a modszerrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!