A tízóraira és az uzsonnára kapott tápszert milyen mennyiségű zöldség/gyümölccsel lehet kiváltani?
Eddig evett mondjuk 180 ml tápszert, akkor mennyi gyümit adjak neki? Vagy majd Ő jelzi, hogy mennyit kér? Honnan tudjam, hogy mikor ne adjak neki már tápit? Vagy még ilyen korban nem kell kiváltani? De úgy látom, hogy szívesen enné a gyümölcsöket és zöldségeket. 6 hós, végig kóstoltattam már mindennel, amit az Ő korú babák ehetnek.
A védőnővel csak jövő hónapban találkozok.
Ugye, első körben csak picit fogsz neki adni, mert meg kell nézni a reakcióját, és a hatását.
Én úgy csináltam, hogy 2-3 babakanálnyi mennyiséget adtam, ha ízlett neki akkor is csak másnap kapott többet, és csak a 3-4. nap után váltottam ki teljesen (addig pár kanálnyi és a rendes mennyiségű tápszer), és gyümiből-zöldségből amennyi jól esett neki.
Ha esetleg nem ízlik többedszeri próbálkozásra sem, nyugodtan keverheted neki a tápival, valószínű csak szokatlan lesz neki az új íz.
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!