Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy kb 2000...

Miért van az, hogy kb 2000 kalória és legalább 160 g ch alatt nem lakok jól?! Éhes vagyok, hányingerem is van tőle. Mit tudnék tenni, ha fogyni akarok?

Figyelt kérdés
Alapanyagcserém 1500 kalória.Így nem tudok egyszerűen fogyni.A sporton kívül mit tehetnék,hogy kalóriadeficitben legyek?Hogyan tudnám megakadályozni ezt az erős éhséget?A sport még egyelőre azért nem játszik,mert mondanom sem kell semmi energiám nincs,hogy edzzek és állandóan nagyon fáradt vagyok,nem is alszom jól,és keveset is alszom sajnos.Segítsetek légyszi!10 kg-kéne leadnom,most kb 66 kg vagyok,és nő.
2018. jan. 20. 02:08
 1/6 A kérdező kommentje:

*legfejjebb 160 g ch

Elírtam,bocs.

2018. jan. 20. 02:08
 2/6 A kérdező kommentje:

*legfeljebb

Megint elírtam... Mondjuk nem csodálom,legutóbb is csak 4 órát tudtam aludni. :/

2018. jan. 20. 02:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Egy vérvizsgálat nem ártana, lehet a pajzsmirigyeddel van vmi.

Illetve szedj vmi vitamint, igyál sok folyadékot(vizet, teát, semmi cukros vagy szénsavas).

Egyél sok zöldséget, abban nincs sok kalória, tudsz belőle sokat enni, talán eltelít.

Egyél olajos magvakat, azok is nehezebb ételek, eltelítenek, de azért óvatosan velük.

Nasinak gyümölcs(banánnal óvatosan).

Sok fehérje, lehetőleg soványabbak.

2018. jan. 20. 03:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha elkezdesz vmi normális, életmódodhoz megfelelő étrendet, akkor az elején igaz nehezebb, de amint a szervezeted átáll a jobb életmódra már nem is kívánsz majd annyit enni. Csak az első heteket, egykét hónapot bírd ki.

Ja, meg igyál étkezések előtt citromos/almaecetes vizet, kb 2-3dl-t, az elvileg étvágy csökkentő.

2018. jan. 20. 03:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja és naponta legalább 7-8órát aludj, anélkül nehezebb a fogyás!!

Még ha nem is bírsz aludni vagy nem vagy álmos. Tedd le a telefont, kapcsolj ki minden zavaró tényezőt és csukd be a szemed. Előbb utóbb elalszol.

Plusz a nyugodtabb alvásért citromfű valinda/valerina/magneb6 álom stb, lefekvés előtt kb egy órával.

Lefekvés előtt 4órával egyél utoljára és csak vmi könnyűt, mert a túlterhelt gyomor is akadályoz a nyugodt alvásban..

2018. jan. 20. 03:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyél lassan felszívódó szénhidrátokat, és a kaját oszd 5 felé egy nap. Ha nem akarsz sportolni, sétálni azért biztosan tudsz naponta fél, egy órát. Ha csak 66 kiló vagy, akkor kevesebb CH-t kéne enned.

Amúgy a 66 kiló nem sok, hacsak nem vagy extrém alacsony.

2018. jan. 20. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!