Mit tegyek, ha nem akarok tovább fogyni?
Allitsd at a napi limited 1800-2000 kalóriára. Ha mellé sportolsz nem fogsz fogyni csak szinten maradni ha kinden igaz. De szerintem bőven ehetnél többet. A pár falat meg nem alakul át rögtön zsírra nyugi de neked nem ártana.
Hány centi vagy és hány éves? Mert szerintem a 49 mindenképpen ngyon kevés
Akkor a 49 kilo nagyon nagyon keves! Ha nrm kezdesz el hizni egy kicsit meg korhazba is kerulhetsz! Es hidd el a fiuk nem szeretik a csontvazakat.
Viszont ha nem zsirban akarsz hizni akkor en azt javaslom hogx egyel es epits izmot! Igy nem leszel kover es bombazo leszel ;)
Ha kerdesed van irj nyugodtan
Minimum 6 kilót hiznod kéne. Én 170 cm, 55 kg vagyok és még így is beszólogatnak, hogy túl sovány vagyok.
Egyébként szerintem úgy akarj hízni, hogy izmot növessz. Pl amikor én soványabb voltam, mindig elmentem futni és utána megittam egy nagy adag kakaót (tej=fehérje). Meg ha sportolsz, jobb lesz az étvágyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!