Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha rámkövült...

Mit lehet tenni, ha rámkövült a háj?

Figyelt kérdés

Egy eve stagnál a fogyasom , azelötti két évben leadtam 20 kilót .

Az életmódváltást nem hagytam abba, nem eszem este es mozgok sokat , napközben pedig kisebb adagot . Neha többet eszem , csalónap stb , pl ciklus elött .

6 eve kivették az epemet, es 41 eves vgyok az anyagcserém iszonyú lassú , ahhoz h fogyjak korgó gyomorral kell lefekudjek es igyse megy gyorsabban .

Minden grammert megkuzdök.

Most azonban teljes megakadás, föleg hasi reszen vagyok elhizva, mell alatt mar a felsö hason is sok a háj, van egy rengö réteg, mikor lépek rezeg mint a zselé.

Alatta izom van , de nem latszik

Nagyon tartja a szervezetem a zsirt a hasi részen , utoljára fogyok hasból es keveset . Futok , setalok , mozgok , sehol semmi . Reng minden tovább es mintha rám volna kövulve nem megy le

Most nyolcvanot kiló vagyok , es a magassagom csak 167.

Terhesnek nezek ki

Tegnap peldaul csak keveset ettem napközben mert munka miatt nem ertem ra, este pedig nem ettem , mert nem szoktam , es reggel 500 gramm minusz volt csak .

Mit tudok tenni ? Nem merek nekiallni koplalni éhezni mert azert hiztam el a múltban plusz volt egy szulesem 11 éve

Napközben fehrjedúsan taplalkozom tojas , hús, sajt , es szenhidrat , gyumölcsök . ( neha egy suti )

2018. jún. 14. 08:34
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Ja , es semmit nem vontam meg magamtól es 20 kiló lement ! Mielött lenéznél
2018. jún. 16. 11:35
 32/44 anonim válasza:
Szerintem fogyni úgy lehet ha megvonjuk magunktól a hizlaló termékeket. Ha agyban nem állsz rá arra, hogy fogyni akarsz csinálhatsz bármit. Nekem az utolsó pont a mérlegnél egy nagy súly volt. Azóta megvontam magamtól a cukrot, kenyeret majdnem teljesen. Néha ha nagyon kívánom délben eszek egy teljest, vagy rozs kenyeret de nem jellemző. 5 kilót sikerült eddig leadnom és még szeretnék fogyni. Csalónapot nem kell tartani egészséges fogyókúrás ételeket egyél különben az egész nem ér semmit. Sétálj, biciklizz.
2018. jún. 16. 12:16
 33/44 A kérdező kommentje:

Én nem vontam meg semmit magamtól mert tudtam h nem fogom tudni tartani évekig , es akkor csalódok magamban es megint zabálás lesz a vége

En ki kellett talaljam azt a módszert ami muködik nálam

Csak most stagnalok ennyi

2018. jún. 16. 12:29
 34/44 anonim válasza:
56%
Nem évekig kell megvonni hanem nem nagyon enni. pl. fehér kenyér helyett extrudáltat, vagy puffasztott rizset. Ha nagyon kívánja az ember napi 1-2 szelet rozs elmegy. Zabkása, kefír, sok zöldség, csirkemell, hal. Ez csak pár ötlet ezeket kell enni hogy az ember fogyni tudjon. Én ezeket eszem és nem vagyok éhes. Ha erre nem tudod rászánni magad akkor nem keserít el eléggé a súlyod. Elkell dönteni mit akarsz enni, és kövér maradni vagy egészséges étkezni, sportolni és fogyni.
2018. jún. 16. 12:45
 35/44 anonim ***** válasza:
94%

"Épp magadról beszelsz , szép bemutatkozás!"

Ennyit bírtál kicsikarni magadból? :-DDD

Mindketten tudjuk,hogy minden szó igaz,amit rólad leírtam. Az öntudatos, kövér nő mintapéldánya vagy,aki sértésnek veszi az igazi segítséget. Fel nem foghatom,hogy miért okoz neked testi-lelki fájdalmat a konyhai mérleg (legalább ideiglenes) használata,de természetesen a döntés a tiéd. Jogodban áll hülyének lenni.

2018. jún. 16. 12:48
 36/44 A kérdező kommentje:
Nekem ez a sok zöldseg sok gyumölcs nem jön be , mert ha többet eszek barmiböl mar stagnalok , sok egeszseges ez az nem játszik nálam
2018. jún. 16. 12:59
 37/44 anonim válasza:
100%
Sehol nem írtam sok gyümölcsöt. Sok zöldséget pl. paradicsom, uborka, káposzta. Aminek jó része víz. De ha ezektől stagnálsz akkor dolgozd ki a saját diétás tervedet. Mert a kilók nem napok alatt mennek le az emberekről. És a kis sütizés is árt. De amúgy tényleg nem értem mit akarsz, napok alatt fogyni kemény diétával, vagy enni ugyanúgy és fogyni?
2018. jún. 16. 13:17
 38/44 A kérdező kommentje:

Akarok normalis mennyiseget enni , normalisan élni es mozogni , ahogy eddig is tettem 2,5 eve kezdtem es lementem annyi kilót , nem véletlen volt !!!!

Csak most mar a szervezet hozzaszokott es nem elég

2018. jún. 16. 13:36
 39/44 anonim ***** válasza:
96%

Szóval, az egészséges kaja neked nem jön be, nem akarsz zöldséget enni, nem akarsz méricskélni, kalóriát számolni, nem akarsz kevesebbet enni, igazából semmit nem akarsz tenni a fogyásod érdekében. Csak zabálni akarsz, ahogy eddig, és várod a csodát. Hát jó várakozást, remélem van elég sok türelmed és időd.

Lefogyni sosem fogsz.

2018. jún. 16. 22:11
 40/44 A kérdező kommentje:

Zabál anyukád , aki nem nevelt !

Nem tudom miböl veszed , h nem akarok zöldseget enni stb , es egeszsegesen enni , mindig egeszsegesen ettem. , csak sokat

Modortalan vagy apukám

2018. jún. 16. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!