Nagyon hájas maradtam fogyás után, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Sokat mozgok mert nincs autóm es tudok szaladni , jó a kondim annak ellenére h még van rajtam háj , 82,5 kiló vagyok , 167 magas nö, 104 kilóról fogytam le masfel ev alatt .
Tehat ettem fehérjét , gyumölcsöt mindent lassan fogytam de még mindig csupa háj a hasam , a karom .
10 éve szultem azóta a hasam is kisse megereszkedett , de arra gondoltam h a fogyás helyrehozza . Nem egeszen igy törtent , mert csökkent a has kb 50-60% ot es nadrágban már sokkal jobb , felöltözve már nem látszik annyira a nagy has.
De bugyiban nagyon latszik kézzel ha markolom sok a háj , a köldököm meg vizszintes még mindig , mell alatt kezdödik a hasam .
Mit lehet tenni ?
Csalódott vagyok h ennyi fogyas utan meg mindig igy nezek ki
2017. nov. 27. 19:09
1/5 A kérdező kommentje:
Attól tartok h 75 kilósan is ugyanigy fogok kinezni
2017. nov. 27. 19:10
2/5 anonim válasza:
Azért ne add fel, ez nagyon szép teljesítmény, már több mint 20 kilót leadtál így is. De nem csak a bőr van már megnyúlva? Mert akik sokat fogynak, azoknál a bőr már nem mindig tud összehúzódni.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem üres bör hanem hájhurkák. Igy nem tudom megjósolni h ha tovabb fogyok hogy fog kinézni , lehet ugyanúgy csak kisebb . Nem tudom honnan megy a zsir mert hasról nem
2017. nov. 27. 19:16
4/5 anonim válasza:
Megy a zsír a hasadról is, hisz kisebb lett. Mivel még mindig eléggé túlsúlyos vagy, ezért hájas még most is a hasad. Ez csak úgy orvosolható, ha folytatod, s tovább fogysz. Légy kitartó!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. nov. 28. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!