Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kellene még fogynom? Ha igen,...

Kellene még fogynom? Ha igen, akkor hogyan tovább?

Figyelt kérdés

13 éves lány, 165 cm vagyok és 62 kg. 77 kg-rol indultam áprilisban, viszont én még nem vagyok megelégedve az alakommal.

A jelenlegi súlyomat úgy értem el, hogy oda figyeltem az evésre (minél egészségesebb ételeket próbáltam enni, vagy ha netán ezt nem tudtam összehozni akkor kisebb adagot)

Sportolni a testnevelés órák mellet, kézilabdázni járok heti kettőször másfél órát. Itt arra figyeltem, hogy minél nagyobb erő bedobással teljesítsek és a maximumot hozzam ki magamból.

Egy napi étkezésem általában a következő képpen néz ki:

Reggeli: negyed hét körül, egy fél szelet piritóst szoktam megenni, megvajazva és valamilyen szalámival.

Tízórai: egy szendvicset, vagy egy kifli szerű péksütit szoktam megenni 10 óra körül

Ebéd: változó mikor ebédelek, és az is, hogy mit. Függ attól, hogy mi van itthon és mikor érek haza, de általában főtt ételt szoktam fogyasztani

Tízórai: nem mindig szoktam, de ha igen akkor valamilyen nyers gyümölcsöt/zöldséget eszek.

Vacsora: hat-hét óra tájékában történik. Ez is változó mit eszek. Van amikor gyümölcsöt vágok fel, és zabpehellyel valamit natúr joghurttal ezt eszem. De előfordul, hogy sült/párolt zöldséget csirke mellel. De ez is teljesen változó.

Minden tippet tanácsot elfogadok, azzal kapcsolatban, hogy mit tegyek; fogyjak-e még?

Ui:az utóbbi időben nem nagyon mutatott a mérleg változást a súlyommal kapcsolatban.

2017. nov. 26. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
A tél miatt a test nem engedi hogy fogyj .
2017. nov. 26. 23:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
kaloriabázis! Amit az előző írt, hogy télen nem lehet fogyni, az egy baromsűg
2017. nov. 27. 00:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jól csinálod, még 5 kg és jó lesz. De lehet, hogy igy is jól nézel ki, ha aktivan sportolsz, akkor izmos vagy, az meg jobban nyomja a súlyt, mint a zsir. A cickómérettől is függ.
2017. nov. 27. 08:55
 4/4 anonim válasza:
ha így érzed jól magad akkor maradhat,viszont ha nem akkor fogyj annyit amennyi szükséges ahhoz,hogy jól érezd magad.Remélem érted mire gondolok. És inkább akkor sportolj többet,mert ha nem eszel rendesen akkor a szervezeted csak elraktározza a zsírt mert nem tudja mikor kap új adagot.Ha pedig elkezdesz fogyókúrázni akkor (ha van rajtad izom)abbol fogsz fogyni,nem pedig a zsírból. Szóval egyél rendesen és sportolj többet ennyi a lényeg.
2017. dec. 30. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!