16 éves lány vagyok,184 cm magas,71,5 kg. szerintem fogynom kéne. A hasam és a tomporom elég nagy. Tudnátok ajánlani valami jó fogyókúrát, amitől nem hízok tovább?
az nem diéta, hogy eltiltod magad a csokitól...nem kell aszkéta életet élni, ehetsz csokit, de ne sokat...
felüléstől nem fog a zsír lejönni, ugyanis nincs helyi zsírégetés...heti 3x fuss, 40p-1órát 130-as pulzus felett,
ez a kardió tartomány és megállás nélkül.Egyél sok fehérjét, és kevesebb szénhidrátot.
Húú nem semmi, 184 centi vagy? :Oo
A magasságodhoz ideális a súlyos, de ha formálódni akarsz, akkor elég a heti 3-szor fél óra 45 perc kocogás, és a napi 1500-1600 kalória.
nem kötözködni akarok az első válaszolóval, de a győri édes keksz tele van cukorral, és csak jó reklám, hogy egészséges. pár hét kalóriaszámolás után egy pillanat alatt meg tudtam mondani a tápértéktáblázatából.
válasznak meg: attól nem fogsz fogyni, ha kínkeservesen eltiltod magad a csokitól, pláne nem 1 hónap alatt... az nem elég semmire. helyettesíteni kell gyümölccsel, mézes zabkásával, néha étcsokival. és persze más hizlaló kajákat sem enni nagy mennyiségben, pl péksütik, tészták, fehérlisztes dolgok.
kezdj el sportolni,egyél több fehérjét és egyél kevesebb szénhidrátot.
ez az eltiltom magam meg,ez mi?
nem vagy te drogos.
diétás étrendet meg tudnék ajánlani persze,de nem hiszem,hogy egy 16 éves csajszi bevásárolja a hozzávalókat,kiméri,elkészíti és időre megeszi.
csodák nincsenek:P.
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat!!!:-)
Köszönöm mindenkinek az építő 5letét!!=D
(igen, nehezen tudom elfogadni magam, de tényleg 184 cm vagyok!)..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!