Fogyózzak? 17 éves lány vagyok,165cm magas, és kb.60 kg. Állítólag nincs rajtam pluszháj, és sportolok is. Nem tudom, mit tegyek.
most tekintsünk el attól, hogy hivatalosan, a "fogyókúrák" hizlalnak. azaz sokkal zsírosabb leszel pár hónap múlva, ha fogyókúrázol, mint most vagy.
mitől ne tekintsünk el? attól hogy honnan a fenéből tudjuk, hogy te hogy nézel ki, mennyire vagy zsíros, mennyi izmod van..?
elhiszed, hogy a fogyókúra nem az a dolog, amivel az idődet el kell ba.szni, lehet ám olvasni, sportolni, barátokkal találkozni is, nem feltétlen kell minden 12-19 éves lánynak fogyókúrán gondolkodnia, csak úgy. nem divatos ám!
A megadott adatok alapján nehéz ezt eldönteni. Ebből nem látszik, hogy mennyi felesleges zsír van rajtad (ha van).
Tegyél fel képeket, az alapján könnyebb segíteni.
De amúgy meg az a lényeg te elégedett vagy e magaddal. Jól érzed e így magad.
Aczél nagyon jól mondja. Tényleg nem tudjuk itt eldönteni, hogy hogy nézel ki, és valóban kell -e fogynod. A súlyod szerintem nagyjából rendben van, de ez csak egy része a jó kinézetnek. Én is 60 kg vagyok, de sajnos aránytalanul oszlik el rajtam a felesleg, és sajnos sok a zsírszázalékom. Nekem diétáznom kell, és járok edzeni. Amúgy mit sportolsz?
Ezt olvasd el: [link]
Ja és ezt is elolvashatod: [link]
Előző voltam! :)
A kalkulátor szerint 18 kilót le kell adnom.
Hát szurkoljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!