Most fogytam 7kg-ot és úgy látom hogy nem kell tovább fogynom. De nem is akarom visszahízni. Így mennyi kcal-t vigyek be 1nap?
Figyelt kérdés
24F
179cm 86kg
testzsír %-ot nem tudok pontosan, de a hasam már halványan kezd kockásodni.
Tovább azért nem akarok fogyni mert sok izmot vesztek.
Én olyan 2000-2500kcal közt gondoltam 1napra kb 100-150g CH-val
Ez jó lesz szinten tartáshoz?
Fogyáshoz 1500-1800 közt vittem be( egy kicsit lehet kevés volt gyorsabban ment lefele a súly ahogy terveztem)
2013. máj. 9. 19:50
1/1 dieta válasza:
Az utolsó heti fogyás deka szorozd 11-el ennyit növelj a napi kalória menyiségén .Később is így tudod korrigálni ha valamilyen irányba eltér a súlyod (mert változik a fizikai aktivitásod vagy sok volt a csábító alkalom )a változást szorozd mínusz 11-el és ennyi kalória változtatástól vissza áll a súlyod,így hosszútávon meglehet tartani a kívánt súlyt függetlenül az étrend összetételétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!