Mit lehet tenni annak érdekében hogy császár után ne legyen nagy a hasam? Nem megy le. Kinek mi vált be? Már 10 hos a pici
Figyelt kérdés
2018. máj. 12. 20:34
1/9 anonim válasza:
Kicsit későn kaptál észbe. Én másnap hasleszorítót vettem fel. Egy pillanatot sem feküdtem,3 naposan már féztem,takarítottam. 3 hetesen újra kezdtem a tornát,majd 5 hetesen a futást. Nekem két hónapig 0 volt az étvágyam,nem is ettem szinte semmit. Nincs szétnyílva a hasizmod? Van speciális torna-mamma belly vagy mi a neve-ami direkt szülés utáni helyreallító. Normális kaja és rendes testmozgás. Mítosz,hogy a sok kaja csinál tejet,a sporttól meg elemgy,meg az íze stb.
2/9 anonim válasza:
És hol főztél meg takarítottál 3 naposan? Mert császár után 5 napig kell kórházban maradni...
3/9 anonim válasza:
Hát,valószínüleg zsír van ott ,diétával+sporttal megy le . Ha a bőröd lóg,azon csak a plasztikai műtét segít, de gondolom nem ez a helyzet ha a fogyókúrák témakörben tetted fel a kérdést.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki .. Hat igazából nem nagyon lóg csak kicsit .. Nem nagyon van rajt felesleg nem nagyobb mint terhesség elött de akkor nem volt ekkora a hasam
2018. máj. 13. 09:08
5/9 anonim válasza:
Akkor döntsd el hájas vagy e vagy nem ,mást nem tudok javasolni .:D A has attól lehet nagy ,ha van felesleged,vagy ha fel vagy puffadva . A hasizmod ha renyhe,attól is kidülledhet .
6/9 A kérdező kommentje:
A hasizom szerintem nem megy ugy vissza azzal mit lehet csinálni?
2018. máj. 13. 11:28
7/9 anonim válasza:
2-es otthon, a saját házamban házimunkáztam :D. Sima szülés után még aznap,császár után 24 órával hazapaterolnak. Azért jöttem csak haza hétfőn,mert pénteken született. Jobb a terhesgondozás és a szülésvezetés Magyarországon,de feleslegesen tutujgatnak bent mindenkit még egy hétig.
8/9 anonim válasza:
7-es vagyok megint. Császár után 2 órával elkísérnek zuhanyozni és ez így is van rendjén. Minél hamarabb mozogsz,annál jobban regenerálódsz.
9/9 anonim válasza:
Mi az, hogy nem megy vissza a hasizom? Megint kérdezem:szétnyílt vagy csak simán kinyúlt és te nem foglalkoztál vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!