Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mik a kedvenc hizlalo eteleite...

Mik a kedvenc hizlalo eteleitek amikrol lemondtatok az alakotok erdekeben?

Figyelt kérdés
Fiu vagyok es elore elnezest kerek, mert tudom, hogy tahosag pont itt kerdezni a jo kajakrol, de hogy tudnek felszedni 10-15 kg-ot?. Eddig sulyalatt voltam de mostanra sikerult normalis izomzatra szert tennem. A kerdes az, hogy mit egyek amitol 2-3 honap alatt felhizhatok, hogy aztan elkezdhessek testet epiteni? Elore is koszonom a jotanacsokat!!!

#izom #fogyókúra #hízás #desszert #foetelek #eloetelek #mindenetel
2017. máj. 21. 23:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Palacsinta,hamburger,pizza,teszta,cukros sutik,muffin,szalonna.
2017. máj. 21. 23:07
 2/11 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy izmosodj, nem kell zsír. Csak szólók.

Ideje se tudja mikor ettem már Mekis kaját vagy egyéb gyorskaját. De azok nagyon hízlalnak. Meg érdemes elolvasni a hátulján egy hajának a kcal tartalmát, azt minél magasabb, annál hízlalóbb a cucc.

2017. máj. 21. 23:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Aaa koszonom a valaszokat ha valakinek van meg otlete hallgatom :)
2017. máj. 21. 23:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Pizzaa🍕
2017. máj. 22. 00:01
 5/11 anonim ***** válasza:
67%

Igazából nincs hizlaló étel, a kalóriatöbblettől lehet hízni. Amikor majd tömegelek, tipikusan pont azokat az ételeket fogom enni, mint fogyáskor. Csak a makróim lesznek mások, bár a fehérje marad s a makrókkal azért megjelenhet olyan étel, ami máskor veszélyesebb, de ez nem lesz nagy változás.

Nem tahóság itt kérdezni a jó kajákról, én sokkal jobban kezdtem enni, amikor fogyásba kezdtem s drasztikusan életmódot váltottam. A finom étel nem jelenti, hogy ne lenne laktató, akár enyhe kalóriadeficitben is...

Ja és ha felhízol, akkor megnehezíted a helyzetedet, mert akkor előbb le kell adnod a zsírt, elérni a jelen helyzetet s utána kezdheted a tömegelést (nem mondom, hájasan is izmosodhatsz, s utána a szálkásítás, de a fő, hogy elég buta ötlet zsírt felszedni, ha nem akarsz zsíros lenni. edzeni amúgyis mindig kell, ha jó testet akarsz, szálkásításkor, tömegeléskor, súlytartáskor is).

2017. máj. 22. 00:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Én azt tanácsolom,hogy ne "rossz" kajákkal akarj hízni, ugyanazt kellene nagy vonalakban enni,mint eddig csak többet, illetve variálhatsz a makróidon.

Vannak alapvetően jó de kalóriadús ételek, ilyenek pl az olajos magvak.

Mondjuk az nem derült ki,hogy oda figyelsz e egyáltalán a kajára.

2017. máj. 22. 09:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Spaghetti, Kinder bueno, Bounty, tojásos nokedli, meggyszósz, sült krumpli, hamburger, gyros, Milka(collage, Chips ahoy, mogyorós, noisette, happy cow), Tuc keksz, chipsek(hagymás-tejfölös, paprikás, street food ízes), Milky way, magyar pite, zserbó, krémes, Lajcsi szelet, lúdláb, Kinder kocka, Kinder maxi king, Nutella cheesecake, Oreo, keksztorta, palacsintatorony, Nutellás kenyér, mézes-margarinos kenyér, lekváros kenyér, sajtos stangli, hot-dog, melegszenya, mákos tészta, kakaós tészta, krumplis tészta, gombóc, rántott hús, rántott tök, rántott padlizsán, rántott gomba, orosz saláta, Cheerios, pizza, kifli, túrós pogácsa...

Remélem ez segített:D

2017. máj. 22. 11:46
 8/11 anonim ***** válasza:

jesszus.....

ugye te nem azt gondoltad hogy itt zsiroskenyeret meg pizzat magadba tolva felszed 10kg izmot??? 2-3!!!! honap alatt?

2017. máj. 22. 16:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mindenkinek a jotanacsot :D megy a zold kez. 7 te vagy a best :D 8. De asszem igen :D ahogy elotted irtak nincs nagyon fogalmam a taplalkozasrol csak annyit tudok hogy sokat kell, ezert kerdeztelek titeket. De azert megfogadom a jotanacsot kivalogatom a feherje es szenhidratos kajakat. Oszinten megvallva a zsir is kene mert a testzsirszazalekom allitolag korosan keves. :D
2017. máj. 23. 16:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem a pizza a jolly joker, amit akármikor magamba tudnék tolni, imádom, akármilyen tésztavastagsággal, akármilyen feltéttel. Imádom amikor még meleg és gőzölög, nyúlik a sajt, és imádom, amikor már kicsit dermedt.

Régen hetente egyszer ettem, de nem ettem jó ideje. Annyira már nem is hiányzik.

De ha egészségtelen kajákat fogsz magadba tömni, az semmiképpen sem jó testépítés szempontjából. Szerintem olvasd el a Sárga kapszulát, mielőtt bármilyen hízókúrába kezdesz.

2017. jún. 3. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!