Amiről egyszerűen nem tudsz lemondani? Milyen gyakran eszed és mennyit belőle? Én sajnos a müzlikkel/gabonapelyhekkel vagyok így,egy egesz zacskoval megtudok enni egyszerre:(
5ös csomag Túró Rudi. Tök mind1 milyen. Lehet tescós,eredeti,meggyes,barackos,epres MINDEGY!
2017. máj. 1. 06:45
3/18 A kérdező kommentje:
És ebből mennyit esztek,milyen gyakran?
Melyik fajta a kedvenced első?:)
2017. máj. 1. 07:50
4/18 anonim válasza:
Topjoy. Igaz hogy ez gyümölcslé de nagyon szeretem. Legalább hetente kétszer iszom, egy üvegnyit. Nagyon szeretem:)
2017. máj. 1. 08:39
5/18 anonim válasza:
Én a Kinder tejszelet, pingui stb... amit nagyon szeretek, a kedvencem a Maxi king de az ára miatt ritkán veszek. Illetve bármi ami karamelles, de ha úgy van tudok adaptálódni, és átmegyek Gombóc Artúrba.
2017. máj. 1. 08:49
6/18 anonim válasza:
Nekem is a Kinderes dolgok. Keveset veszek mindig mert ha sokat veszek akkor nem bírom megállni hogy ne egyem meg az összeset. Próbálom kéthetente fogyasztani csak. Meg az ilyen karamellás, tejszínhabos kávékért vagyok oda ami már sajnos komolyabb egy héten 3szor biztos iszok.
2017. máj. 1. 10:36
7/18 anonim válasza:
Kinder tejszelet, oreós milka, piskótatallér ami így hirtelen eszembe jut. Sütiből a krémeseket szeretem.
2017. máj. 1. 11:01
8/18 anonim válasza:
Lipóti pékségben lehet kapni citromos vagy narancsos kosárka isteni 6-ot simán megeszek föleg amikor felfedeztem naponta mentem venni mostmár csak heti egyszer de a 6-7 db megvan csak sajnos az is drága 200 ft egy darab de ízorgazmust okoz. A másik pedig a fözö tejszin imádom magában iszigatom kortyolgatom annyira imádom de ez mindig szóval nem csak idöszakos dolog évek óta heti 3-4 szer egy fél decit simán megiszok.
Régebben a süritett tej volt a favorit napi egy tubus egyzzerre nyilván simán becsusszant de hálistennek 3 hónap után meguntam a mindennapos szopogatását most már csak 2 hetente haveszek.
2017. máj. 1. 11:48
9/18 anonim válasza:
Sós perec.
2017. máj. 1. 12:08
10/18 anonim válasza:
Első vagyok: A csokis cerbona! 200 grammos per nap mindig elmegy, de van amikor másfél-2 zacsival!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!