Fogyókúrázó társaim csatlakoznátok?
Sziasztok!
Arra gondoltam, alkotok egy topicot, amelyben minden nap leírom, hogy mikor mit ettem, mennyit és mit sportoltam az adott nap. Valamint azt, hogy hol áll a mérleg.
A cél -15 kg márciusig.
Úgy gondolom, ez esetleg másoknak is segítségére lehet.
Ehhez várom szeretettel kedves társaimat.
Üdv!
Én vétkeztem ma. :)
Reggel müzlit ettem, aztán ebédre, pontosabban előtte virslit ettem. Aztán szaladtam vizsgára. Már ott nem tudtam mit tenni, ebédelni nincs hol, meg amúgy is, a vizsga tartott, vettem egy csokit.
Most értem haza, épp savanyút eszek. Tudom, most furán néztek, de én magában is imádom. :)
Salima:
Huncutka, ne okozz fájdalmat ezekkel a számokkal. Istenem mit meg nem adnék az 55 kg-ért is most. Nagyon rossz felhízni, soha többé nem engedem, csak most fogyjak le.
Voltam ma vizsgán, egy nagy baromság volt az egész. Épp most szerkesztettem egy táblázatot dátumokkal, és az addig leadandó kilókkal. Egy hétre 1 kg-al számoltam. Kezdetben 10 kg a cél, aztán ha azt elértem még 5. Azért ez a taktika, mert így nem keserít el, hogy 15 hét vár még rám. :)
Jaj ne is mondd...énis vizsgáztam mikroökonómiából...hát kb 3 kérdésre tudtam válaszolni a 25ből :D
Én se gondoltam, hogy 50 kiló vagyok...sokkal többnek éreztem. Pedig bennem van 1 napi adag kaja :D Meg hát a karácsony se volt kalóriamentes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!