Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázó társaim csatlakozn...

Fogyókúrázó társaim csatlakoznátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra gondoltam, alkotok egy topicot, amelyben minden nap leírom, hogy mikor mit ettem, mennyit és mit sportoltam az adott nap. Valamint azt, hogy hol áll a mérleg.

A cél -15 kg márciusig.

Úgy gondolom, ez esetleg másoknak is segítségére lehet.

Ehhez várom szeretettel kedves társaimat.

2010. jan. 1. 20:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/201 anonim ***** válasza:

Sziasztok,én is csatlakoznék,bár nem vagyok debreceni:D

Itt gyakorikérdéseken mindenhol olvasom ezt a sok 40-50 letekert km-eket,én meg tökre elbizonytalanodtam,mert én egyenlőre csak 12 km-t tudok megtenni:( Mikor elkezdtem,első nap 5km-t mentem,másnap 10-et,aztán most minden nap egy km-vel többet. Amúgy nekem a 65-66 cm-s derék a cél meg a szép zsírmentes combok:D A kilóimat már nem mérem,62 vagyok 168 centihez,szerintem ez OK.

2010. jan. 3. 12:23
 42/201 anonim ***** válasza:

_KiKoO17_

Hello csajok!

Fontos közlendő: Kitaláltam egy remek gyakorlatot, ami minden izmot megmozgat!! Elsőre hülyn hangzik..

Kiindulóhelyzet: enyhe terpeszállás, karokat előre nyújtani. Igazából ez a gyakorlat a hullahoppkarikán alapul xD szóval, hullahoppozás közben súlyzóval a kézben (ami előre van ugye nyújtva) guggolásokat kell végezni. Én csináltam fél óráig, sztem szuper.

Amúgy előzőnek üzenem hogy ne bizonytalanodjon el, pont az akarat erő kell ahhoz hogy 40 km-eket le tudjon tekerni. Nekem is 20 után már égett mindenem, de azért sikerült:D

2010. jan. 3. 13:00
 43/201 anonim ***** válasza:
Regelt vki még arra az edzésmester programra amit ott jobbra reklámoznak? Én igen...
2010. jan. 3. 13:04
 44/201 anonim ***** válasza:

Hali csajok!

Én írtam az első jó pár választ :) Hát én ma sem ettem semmit reggelire, ebédre volt töltött csirke meg hozzá sült krumpli karikák. Hát húst nem kívántam, szóval ettem csak 3 karika krumplit, meg ittam fél pohár rostot barackot. Ennyi eddig a napi kaja adagom. Valahogy nem kívánok semmit enni :S de lehet majd lassan egy alma :)

-Huncutka-

2010. jan. 3. 13:45
 45/201 anonim ***** válasza:

Jó Neked Huncutka, hogy nem kívánod a kajcsit.:) Én bármit megennék...

De kibírtam, reggelire ugye ettem egy mandarint, ebédre salit(virsli, 2 tojás, zöldségek, natur joghurt)

Vacsira szerintem maradok a mandarinnál.

2010. jan. 3. 13:48
 46/201 anonim ***** válasza:
Roni voltam, előző:)
2010. jan. 3. 13:48
 47/201 anonim ***** válasza:
Hali! Hát ma kicsit túlhaladtam magamon:P reggelire megettem 2 kicsi pirítóst, pár szelet szalámival, zöldségekkel. Ebédre csak leves, aztán később ettem mandarint. Sztem vacsira egy kis petrezselymes krumpli lesz meg egy kis hús... És tekertem 12 km-t szobabicajjal.
2010. jan. 3. 14:29
 48/201 anonim ***** válasza:
amúgy KiKoO17 voltam xD
2010. jan. 3. 14:29
 49/201 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki pontozgatott le az elején. Meg hogy mi oka volt rá. :) Na mindegy...épp most készülök valamit enni. De még nem tudom mit. :)

Csináltam egy fórumot, aki szeretne csatlakozzon és beszélgessünk ott, mert ha kitörölnék ezt a kérdést (hála némelyik kedves embernek), nem szeretném, hogy megszűnjön a kis csapatunk :) Akit érdekel a fórum címe, az írjon privát üzit és elküldöm neki! :)

-Huncutka-

2010. jan. 3. 15:15
 50/201 A kérdező kommentje:

Salima:

Küldtem neked privit, jöhet a fórum neve, köszi. Amúgy szerintem nem fognak törölni, már rég megtették volna. :)

nem tettünk semmit, akkor meg nincs rá ok.

2010. jan. 3. 15:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!