Fogyókúrázó társaim csatlakoznátok?
Sziasztok!
Arra gondoltam, alkotok egy topicot, amelyben minden nap leírom, hogy mikor mit ettem, mennyit és mit sportoltam az adott nap. Valamint azt, hogy hol áll a mérleg.
A cél -15 kg márciusig.
Úgy gondolom, ez esetleg másoknak is segítségére lehet.
Ehhez várom szeretettel kedves társaimat.
KiKoO17 vagyok
sok minden miatt. Az első, az anyám volt. Egész nap csak magyarázott hogy nem teljesítem a kötelességeimet stb...-.- a másik ok az volt, hogy mostanában alig van időm arra hogy sportoljak sajnos..
Mai kaja:
reggeli: egy gyümölcsjoghurt bio müzlivel
tízórai: néhány mandarin
ebéd: 1 kis tál krumplileves, kukorica, szója, dió és szójabab vagymi... de az is bio...
vacsi: még nem tudom mi lesz. talán szója és kukorica
sport: voltam ma 1 órát úszni pihenőkkel és tervezem hogy most tanulás helyett szobabicajozok. Eldöntöttem hogy valamit valamiért...
Salima:
Ismerős.Engem a párom készít ki ezzel. Szerinte soha nem tanulok. Elmondanám, mikor ő dolgozik és itthon vagyok, akkor tanulok, de szerinte sosem. Megőrülök tőle, másrészt már 1 hónapja mást sem teszek csak bújom órákon át a könyveket. Így a végére már egy kis lazítás rámfér úgy érzem.
KiKoO17
:) Amúgy még se szója és kukorica volt a vacsi. Mire hazaértem úszásról olyan éhes lettem hogy megettem 4 pirítóst, de jelzem hogy kicsit voltak, és rozskenyérből csináltam őket. Tettem rá egy kis light vajat, és szalámit, és ettem hozzá 2 paradicsomot. A súlyom változatlan, azt hiszem beállt. Úgyis centire akarok fogyni. Csak hétvégén akarom megmérni, mert centire ennyi idő alatt úgy sem lehet jelentős dolgokat elérni. Kaja ügyben én nem mennyiségben változtattam mert ugyanannyit eszem mint eddig, hanem minőségen. Pl: fehérkenyér helyett rozskenyér, müzliszelet helyett biomüzli stb... Most majd vmikor fogok venni barnalisztet.
Én nem mérem direkt pár napig a súlyomat, mert akkor bosszant, ha esetleg nem mutat változást, nem akarom elvenni a kedvem.
Eldöntöttem, hogy hetente 1-szer mére, csináltam is táblázatot, mint említettem. :)
KiKoO17
Mai kaja:
reggeli: gyümijoghurt biomüzlivel (1 bögre)
tízórai: 3 db mandarin
ebéd: halászlé hal nélkül xD utálom a halat.. aztán még szója és kukorica
uzsonna: 1 marék dió
vacsi: rozskenyérből pirítós light margarinnal kevés szalámival és pisztácia
KiKoO17
súlytartás. centikethétvégén mérek.
mai sport: majd talán 1 óra szobabicaj és ma volt egy kiadós sétám..
lelkileg erős vagyok bár ma nagyon ráéheztem a kókuszos csokikra pl: Bounty.. de kibírtam és ez a lényeg!!:D
Gyerekek én ma nem hittem a szememnek, 63, akármennyit mutatott a mérleg. A 63-nál leragadt a szemem, úgy örülök. Most el ne bízzam magam. :)
Itt szoktam elcseszni, megörülök, és fuccs. :)
Nem tudom, hogy miért, de borzasztóan hányingerem van csajok!
Ettem 1 joghurtot kb fél órája, azóta ki van a gyomrom.
:(
Mit tegyek?
egyél gyümit am KiKoO17 vok
mai sport: táncóra meg ha nem purcanok nagyon kiakkor talán suzobabibac. öhh bocsi;) azaz szobabicaj xD tegnap tönkrevágtem magam...először tekertem 60
tegnap tönkrevágtam magam!! 60 perc szobabicaj és aztán fél óra torna... most kivagyok mint egy szardínia alig birok menni
KiKoO17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!