Fogyókúrázó társaim csatlakoznátok?
Sziasztok!
Arra gondoltam, alkotok egy topicot, amelyben minden nap leírom, hogy mikor mit ettem, mennyit és mit sportoltam az adott nap. Valamint azt, hogy hol áll a mérleg.
A cél -15 kg márciusig.
Úgy gondolom, ez esetleg másoknak is segítségére lehet.
Ehhez várom szeretettel kedves társaimat.
Reggeli: 2 db virsli (kenyér nélkül)
Ebéd: egy tányér borsó leves
Vacsora: 2 db joghurt
Sport: sajnos ma nem tudtam kimenni futni, mert ömlik az eső
Súly:66 kg
Holnaptól csatlakozom ;)
Én még azt is hozzátenném, hogy én 1 hónapig csináltam, és akkor vezettem naplót mindenről (súly, kb.-ra bevitt kalória, mindent mértem centivel). Végülis hatásos volt, csak abbamaradt az ünnepekkor. Nekem cél -10 kg minél hamarabb, de úgy, hogy ne jöjjön vissza :)
Szuper, holnap este akkor itt talizunk.
A cél ugyanaz, hamar, de tartósan. a max idő , amit adtam magamnak az március. Nyáron a minimben akarok slattyogni. :D
Hajrá csajok!
Akkor mondhatni ugyanaz a taktika. Annyi különbséggel, hogy én inkább este futok + néha, de nem naponta Béres Alexadra dvd torna.
Az zavar, hogy nem akar elindulni a fogyás. Szerintem a fogamzásgátló miatt? hathat az rá? Sokak szerint igen, én is úgy érzem.
Én is Belarát kb 1,5 éve.
Na, remek. Együtt érzek veled. Én most kezdtem pár napja nem mondhatok véleményt. Neked mentek akkor már kilók le a tabletta szedése melett is?
Reményt adsz. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!