Fogyókúrázó társaim csatlakoznátok?
Sziasztok!
Arra gondoltam, alkotok egy topicot, amelyben minden nap leírom, hogy mikor mit ettem, mennyit és mit sportoltam az adott nap. Valamint azt, hogy hol áll a mérleg.
A cél -15 kg márciusig.
Úgy gondolom, ez esetleg másoknak is segítségére lehet.
Ehhez várom szeretettel kedves társaimat.
Hello mindenkinek <=)
Hát tegnap összesen hullahoppoztam (xD) egy órát, mert a barátnőm mondta hogy formálja a derekat. Aztán este szobabicajoztam . Az eredmény: 1-el, 2-vel tekertem 73 percet. 36-tal végig. Lement kerek 1000 kcal, és 43 km-tert tettem meg:D Ma a reggelt egy szalámis pirítóssal indítottam ugyan, de ettem hozzá uborkát meg papriká, és kevés szalámit tettem rá. További sok sikert:)
Menni fog az csajok!
Csak ki kell tartanunk, de az erőt ad, hogy ti is épp ebben a helyzetben vagytok.
Ma még nem ettem. Valami különlegesre vágyom, de magam sem tudom, hogy mire. Eszembe jutott a gabonapehely pici tejjel, meg a fokhagymás piritós, de nem tudom, így nem lett belőle még semmi. :)
Azt hiszem elugrom a boltba egy kis joghurtért, talán majd azt.
Vannak néha ilyen napjaim, amikor úgy ennék valamit, de magam sem tudom, hogy mit.
Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni,bőven rámférne a fogyás. 27 éves vagyok,és több mint 80 kg.:( Gyermekem születése óta már vagy 3x nekiláttam, egyszer ment is le, de újra visszajöttek a kilók.:( Már lassan undorodok magamtól...
Tehát tegnap zöldségsaliztam este-délben. Ma reggelre 1 mandarint ettem,délre még nincs ötletem.
-Roni-
télleg kéne írni neveket mer így nem lehet tudni ki mit ír... a negyedik oldalon első hármat én írtam
_KiKoO17_
Salima:
Oké, nagyon jó ötlet a név kiírása, javasolni akartam. Szuper, egyre többen vagyunk, szerintem ez azért erőd ad, nem picit.
Nálam ma nem lesz futás az tuti, mert esik a hó, de nagyon. Debreceni vagyok egyébként. :)
Valaki a környékről csajok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!