Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázó társaim csatlakozn...

Fogyókúrázó társaim csatlakoznátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra gondoltam, alkotok egy topicot, amelyben minden nap leírom, hogy mikor mit ettem, mennyit és mit sportoltam az adott nap. Valamint azt, hogy hol áll a mérleg.

A cél -15 kg márciusig.

Úgy gondolom, ez esetleg másoknak is segítségére lehet.

Ehhez várom szeretettel kedves társaimat.

2010. jan. 1. 20:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/201 anonim ***** válasza:
100%

Hello mindenkinek <=)

Hát tegnap összesen hullahoppoztam (xD) egy órát, mert a barátnőm mondta hogy formálja a derekat. Aztán este szobabicajoztam . Az eredmény: 1-el, 2-vel tekertem 73 percet. 36-tal végig. Lement kerek 1000 kcal, és 43 km-tert tettem meg:D Ma a reggelt egy szalámis pirítóssal indítottam ugyan, de ettem hozzá uborkát meg papriká, és kevés szalámit tettem rá. További sok sikert:)

2010. jan. 3. 10:15
 32/201 anonim ***** válasza:
Am én írtam az előző bejegyzést. Arra gondoltam hogy holnap veszek egy naptárat amibe be tudok írni mindent. Mikor sportoltam, hány kg vagyok, stb...
2010. jan. 3. 10:17
 33/201 anonim ***** válasza:
Megint én. Hát nekem a cél az a február 27-ig -4 ceni combról, -5 hasról úgy kb. vagy több. még nem tudom. ahogy sikerül. Nekem mondjuk itt nyomják az erőt, ugyanis a hugom is és a barátnőm is fogyózik velem együtt...
2010. jan. 3. 10:25
 34/201 A kérdező kommentje:

Menni fog az csajok!

Csak ki kell tartanunk, de az erőt ad, hogy ti is épp ebben a helyzetben vagytok.

Ma még nem ettem. Valami különlegesre vágyom, de magam sem tudom, hogy mire. Eszembe jutott a gabonapehely pici tejjel, meg a fokhagymás piritós, de nem tudom, így nem lett belőle még semmi. :)

Azt hiszem elugrom a boltba egy kis joghurtért, talán majd azt.

Vannak néha ilyen napjaim, amikor úgy ennék valamit, de magam sem tudom, hogy mit.

2010. jan. 3. 10:45
 35/201 anonim ***** válasza:
Hát én most ebédre műhalászlét eszek.. Nem szeretem benne a halat. Kettő tányérral hány kcal lehet?? Sok tésztát szoktam bele tenni, de a másodikat kihagyom.. vacsira már csak gyümi ;)Hát kipóbáltam Rubint Réka kétperces gyakorlatát és utána alig bírtam felkelni a földről xD
2010. jan. 3. 11:17
 36/201 anonim ***** válasza:
amúgy épp ideje hogy leadjak egy kicsit.. nyáron rosszul éreztem magam bikiniben.
2010. jan. 3. 11:18
 37/201 A kérdező kommentje:
Én már 20 éves létemre lassan bikinit se veszek szívesen. Most ennek vége.
2010. jan. 3. 11:23
 38/201 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni,bőven rámférne a fogyás. 27 éves vagyok,és több mint 80 kg.:( Gyermekem születése óta már vagy 3x nekiláttam, egyszer ment is le, de újra visszajöttek a kilók.:( Már lassan undorodok magamtól...

Tehát tegnap zöldségsaliztam este-délben. Ma reggelre 1 mandarint ettem,délre még nincs ötletem.

-Roni-

2010. jan. 3. 11:35
 39/201 anonim ***** válasza:

télleg kéne írni neveket mer így nem lehet tudni ki mit ír... a negyedik oldalon első hármat én írtam

_KiKoO17_

2010. jan. 3. 11:40
 40/201 A kérdező kommentje:

Salima:

Oké, nagyon jó ötlet a név kiírása, javasolni akartam. Szuper, egyre többen vagyunk, szerintem ez azért erőd ad, nem picit.

Nálam ma nem lesz futás az tuti, mert esik a hó, de nagyon. Debreceni vagyok egyébként. :)

Valaki a környékről csajok?

2010. jan. 3. 11:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!