Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázó társaim csatlakozn...

Fogyókúrázó társaim csatlakoznátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra gondoltam, alkotok egy topicot, amelyben minden nap leírom, hogy mikor mit ettem, mennyit és mit sportoltam az adott nap. Valamint azt, hogy hol áll a mérleg.

A cél -15 kg márciusig.

Úgy gondolom, ez esetleg másoknak is segítségére lehet.

Ehhez várom szeretettel kedves társaimat.

2010. jan. 1. 20:57
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/201 A kérdező kommentje:

Salima:

12:23-as:

Nem debrecenieknek szól, bárki jöhet, csak kérdeztem, hogy van-e? :)

Én is 1,5-el kezdtem a futást, mára 4-et futok, és még messze a 10 km a cél.

Bármit el lehet érni, csak akarni kell, és edzeni.

Menni fog, kitartás!

2010. jan. 3. 15:32
 52/201 anonim ***** válasza:

Pontosan!!:)

Én ma csak egy gyors Rubint Réka tornát ejtettem meg de több nem tudom hogy fog-e menni mert mindenem sajog a tegnapi 43 km-től...xD

2010. jan. 3. 15:45
 53/201 anonim ***** válasza:
_KiKoO17_ voltam
2010. jan. 3. 15:47
 54/201 A kérdező kommentje:

Salima:

Mai eredmény: végül is délkörül ettem picit a tegnapi barackos csirkemellből

Most pedig ettem egy tál müzlit tejjel

A hó miatt sport kilőve, de nem is gond, mert holnap vizsgám van, tanulnom kell.

Súly: 65,7 kg

2010. jan. 3. 15:49
 55/201 A kérdező kommentje:

Salima:

Csajok most ennyi, mennem kell tanulni, írjatok nyugodtan. Este majd elolvasom, és írok.

Legyen szép napotok!

2010. jan. 3. 15:50
 56/201 anonim ***** válasza:

_KiKoO17_

Hello Salima! Hajrá!!Szorítooookkk!!=D

Amúgy megnéztem egy műsort nem tom már hol; az volt benne hogy bemutatták a 12 legegészségtelenebb kaját. Asszem, fehérkenyeret, szalámit, virslit, SOHA TÖBBET az életben nem fogok enni!!S: Amit ott mutattak... Állítólag a virsli disznóbőrbőr, csontenyvből, zseléből, véralvadlkból van .. pfuhj!!

2010. jan. 3. 17:32
 57/201 anonim ***** válasza:

Fúj :S Pedig én szeretem mindet...de hát akkor mégse kérek :) végül ettem egy szelet fokhagymás pirítóst light margarinnal, meg egy almát. De megint éhes vagyok :( estére szerintem lesz egy joghurt meg alma, vagy vmi ilyesmi. Aztán írom az adatokat! :)Elküldtem a fórum elérhetőségét, be kell regisztrálni. Várok mindenkit! :)

-Huncutka-

2010. jan. 3. 17:48
 58/201 A kérdező kommentje:

Salima:

Okés, megnézem és regisztrálok. Ahh, csajok. Nagyon uncsi a tanulás. Megyek egyet zuhizni, mert kell valami frisítés. De jó lett volna futni. Ezért rossz, ha megszokom napi rendszereségben, mert ilyenkor nem tudok magammal mit kezdeni, mennék ki. Na de ekkora hóban?

Remélem holnap elolvad. :(

2010. jan. 3. 19:19
 59/201 A kérdező kommentje:

Salima:

Még valami a kis almásunknak. :)

Én írtó éhes vagyok tőle, szerintem inkább egy narancsot egyél helyette, ha van otthon, mert az alama nagyon kimossa a gyomrot, és éhes leszel.

Lehetne egy kérédsem? Ti mit használtok, ha pl szendvicset esztek?Néha muszáj a suliba, mert nem ülhetek ott egy napot éhen.

arra gondolok, milyen zsömi és szalámi?

2010. jan. 3. 19:21
 60/201 anonim ***** válasza:
100%
Én suliba mandarint szoktam vinni.. Ha szendvicset viszel akk mindenképpen barnakenyérből csináld!! Egykis margarint azért tehetsz rá, é ubit, paprikát...
2010. jan. 3. 19:34
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!