Fogyókúrázó társaim csatlakoznátok?
Sziasztok!
Arra gondoltam, alkotok egy topicot, amelyben minden nap leírom, hogy mikor mit ettem, mennyit és mit sportoltam az adott nap. Valamint azt, hogy hol áll a mérleg.
A cél -15 kg márciusig.
Úgy gondolom, ez esetleg másoknak is segítségére lehet.
Ehhez várom szeretettel kedves társaimat.
Szerintem ez normális adag.
Pont most gondoltam rátok. nagyon megfáztam, épp msot dobtam össze egy tasakos málygombóc levest. Azt ettem kb fél órája. Tudom nem szabadna, de a hülye nátha miatt úgy száradok, ez gyors volt.
Az jutott eszembe, hogy nappal ehetek ilyet fogyi alatt? Ez kivételes eset, de ettől eltekintve?
Egy tasi ugye 1 liter folyadék. Ha azt 2 szerre megeszem, az belefér egy nap ugye?
Tudom, hogy vacak, de én amúgy nem vagyok leveses, viszont ez annyira jó, senki nem csinálja így.
:)
Salima
Figyi már!
Látom te is szereted a padlizsánt. nem tudsz jó ételeket vele? A recept oldalak nem mondják meg, hogy fincsi-e. :D

KiKoO17
Sztem nyugodtan eheted a zacsis levest:P Végülis folyadék.. meg van benne zöldség.. Jobb mint a marhasült! Lehet hogy vacak, de legalább nem hizlal.
Amúgy tudok egy pár jó kaját vele. Hát amit multkor ettem rakott padlizsán, az ugyanúgy készül mint a rakott krumpli, csak más padlizsánnal. Lehet bele tenni kukoricát, répát, paradicsomot, szal akármit. Meg van még egy két jó: Rántott padlizsán, töltött padlizsán. A rántott hát ugyanúgy készül mint a hús és marha fincsi:P A töltött: félbevágsz egy padlizsánt, kivájod egy kicsit a közepét, teszel a közepébe kukoricát, hagymát, bármit amit akarsz é beteszed a sütőbe izlés szerint. Imádom!! Ez is nagyon finom. Én még szoktam rá hagymás szószt rakni :)

Salima:
A sok stressz, ismerős. Na az nálam is van.
A zacsis leves? Nekem csak a májgombóc ízlik. Biztos dilis vagyok, de azt otthon nem lehet olyan jóízűre csinálni, még senki nem főzte olyan fincsire. :)
A padlizsánt köszi. Nagyon jó, mostmár tudom mire cserélem a krumplit. Imádlak! :)

:)
Én is jobban kedvelem az édesanyám által készült borsó levest.
Pár napja virsli szezonom volt, de annyira, hogy szinte mindig azt ettem volna, most meg ez. :)
Úgy ennék egy kis fini halászlevet. :)

KiKoO17
Hello csajok!:)Na mizu? Lehet most nekem is a stresszes napok után jön egy kis lazulás. Péntek este egyik haveromnál alszok, másnap meg megyümnk korizni.. Most az előbb mértem meg magam, úgy tűnik egy picit ment le belőlem valamennyi. Remélem kibírom még..:D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!