Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázó társaim csatlakozn...

Fogyókúrázó társaim csatlakoznátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra gondoltam, alkotok egy topicot, amelyben minden nap leírom, hogy mikor mit ettem, mennyit és mit sportoltam az adott nap. Valamint azt, hogy hol áll a mérleg.

A cél -15 kg márciusig.

Úgy gondolom, ez esetleg másoknak is segítségére lehet.

Ehhez várom szeretettel kedves társaimat.

2010. jan. 1. 20:57
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/201 A kérdező kommentje:

Szerintem ez normális adag.

Pont most gondoltam rátok. nagyon megfáztam, épp msot dobtam össze egy tasakos málygombóc levest. Azt ettem kb fél órája. Tudom nem szabadna, de a hülye nátha miatt úgy száradok, ez gyors volt.

Az jutott eszembe, hogy nappal ehetek ilyet fogyi alatt? Ez kivételes eset, de ettől eltekintve?

Egy tasi ugye 1 liter folyadék. Ha azt 2 szerre megeszem, az belefér egy nap ugye?

Tudom, hogy vacak, de én amúgy nem vagyok leveses, viszont ez annyira jó, senki nem csinálja így.

:)

Salima

2010. jan. 11. 21:30
 102/201 A kérdező kommentje:

Figyi már!

Látom te is szereted a padlizsánt. nem tudsz jó ételeket vele? A recept oldalak nem mondják meg, hogy fincsi-e. :D

2010. jan. 11. 21:31
 103/201 anonim ***** válasza:
100%

KiKoO17

Sztem nyugodtan eheted a zacsis levest:P Végülis folyadék.. meg van benne zöldség.. Jobb mint a marhasült! Lehet hogy vacak, de legalább nem hizlal.

Amúgy tudok egy pár jó kaját vele. Hát amit multkor ettem rakott padlizsán, az ugyanúgy készül mint a rakott krumpli, csak más padlizsánnal. Lehet bele tenni kukoricát, répát, paradicsomot, szal akármit. Meg van még egy két jó: Rántott padlizsán, töltött padlizsán. A rántott hát ugyanúgy készül mint a hús és marha fincsi:P A töltött: félbevágsz egy padlizsánt, kivájod egy kicsit a közepét, teszel a közepébe kukoricát, hagymát, bármit amit akarsz é beteszed a sütőbe izlés szerint. Imádom!! Ez is nagyon finom. Én még szoktam rá hagymás szószt rakni :)

2010. jan. 12. 18:54
 104/201 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Bocsi, hogy nem nagyon írtam, csak hétvégén párommal voltam, nem neteztem, most meg vizsgák meg beteg vagyok énis...tegnap este óta nem érzem magam vmi fényesen :( Nem mértem magam mostanában, de a hasamból ment le elég sok szerintem, meg könnyebbnek érzem magam. Lehet amiatt is, hogy nem olyan sokat eszem manapság, meg sok a stressz :)
2010. jan. 12. 20:34
 105/201 anonim ***** válasza:
Huncutka voltam :)
2010. jan. 12. 20:34
 106/201 A kérdező kommentje:

Salima:

A sok stressz, ismerős. Na az nálam is van.

A zacsis leves? Nekem csak a májgombóc ízlik. Biztos dilis vagyok, de azt otthon nem lehet olyan jóízűre csinálni, még senki nem főzte olyan fincsire. :)

A padlizsánt köszi. Nagyon jó, mostmár tudom mire cserélem a krumplit. Imádlak! :)

2010. jan. 12. 20:46
 107/201 anonim ***** válasza:
Én zacskós levesből igazán csak a gyümölcslevest imádom :) bár sajnos nem kalóriaszegény...de megeszem a többit is, májgombóc valóban fini, csak mi párommal feltuningoljuk ha épp arra kerül sor (évente 2x kb...). Csak gyümilevest eszünk, de azt szinte minden nap :)
2010. jan. 12. 22:36
 108/201 A kérdező kommentje:

:)

Én is jobban kedvelem az édesanyám által készült borsó levest.

Pár napja virsli szezonom volt, de annyira, hogy szinte mindig azt ettem volna, most meg ez. :)

Úgy ennék egy kis fini halászlevet. :)

2010. jan. 13. 07:51
 109/201 anonim ***** válasza:

KiKoO17

Hello csajok!:)Na mizu? Lehet most nekem is a stresszes napok után jön egy kis lazulás. Péntek este egyik haveromnál alszok, másnap meg megyümnk korizni.. Most az előbb mértem meg magam, úgy tűnik egy picit ment le belőlem valamennyi. Remélem kibírom még..:D

2010. jan. 13. 15:47
 110/201 anonim ***** válasza:
Már nincs olyan messze a febr. 27, kicsit meg kell nyomatni azt a fogyit;) Arra tudok csak gondolni, hogy fogok kinézni topmodell alakkal:D Izgulok is. Kicsit félek hogy tényleg lesz e olyan igazán jó alakom valaha <=/ KiKoO17
2010. jan. 13. 15:48
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!