Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázó társaim csatlakozn...

Fogyókúrázó társaim csatlakoznátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra gondoltam, alkotok egy topicot, amelyben minden nap leírom, hogy mikor mit ettem, mennyit és mit sportoltam az adott nap. Valamint azt, hogy hol áll a mérleg.

A cél -15 kg márciusig.

Úgy gondolom, ez esetleg másoknak is segítségére lehet.

Ehhez várom szeretettel kedves társaimat.

2010. jan. 1. 20:57
 151/201 anonim ***** válasza:

KiKoO17

tegnapi kaja:

reggeli: kis gabonapehely tejjel

tízórai: mandarin(5 darab)

ebéd: 2 banán, marék dió

5 körül: (mikor hazaértem) egy kis paprikáskrumpli

7kor: 2 palacsinta

sport: úszás

mai kaja:

reggeli: 1 banán, 3 mandarin

tízórai: 1 banán, 5 mandarin

ebéd: paprikáskrumpli céklával

uzsonna, vacsi még nem tudom mi lesz de csak banánt és mandarint akarok enni

2010. jan. 28. 13:30
 152/201 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok!

Most már jövök minden nap. Vége a vizsgknak. A mai nem sikerült, így már egy évet csúszok, nagyon elkeseredtem. Sírtam, de összekapartam magam. A vicc az, hogy egy szemét tanár miatt. Minden meg volt , csak ez nem, hát ő keresztbetett, mosolyogva közölte, hogy majd felveszem jövőre, na kössz.

Én tiszta ideg voltam az utóbbi időben, sikeresen vissza is híztam a leadott kilókat. Holnap előlről kezdem. Nem gyengeségből, de kellett az energia. Most már nyugodtan koplalhatok, és holnaptól újra fogyás.

2010. jan. 29. 17:33
 153/201 anonim ***** válasza:

KiKoO17

Hát sajnálom ami veled történt:(

Egyébként szerintem ne koplalj, hanem én is eszek rendesen napi 5-ször csak mást. Mongyuk tízóraira meg uzsira csak gyümit szoktam vagy egy marék diót, reggelire valami gabonafélét, vacsira is, és ebédre meg valami főzeléket vagy főttkrumplit, és fehérhúst.

2010. jan. 30. 08:35
 154/201 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok!

Reggeli: 2 pici szelet vajkrémes kenyér

Ebéd: nem volt, mert későn keltem az előző elég volt

Vacsi: még nem tudom most megyek anyához , nem tudom mit főzött

a lényeg, hogy 6 után nem eszem , futni nem voltam, mert szakad a hó, de ha hazaértem anyától, béres dvd-re tornázok majd egyet.

2010. jan. 30. 16:14
 155/201 anonim ***** válasza:

KiKoO17

Hello! Hát ma nem ettem valami sokat mert elég rosszul voltam.. :( Ráadásul most idegileg is egy kicsit szétszórt vagyok most nem akarok részletezni hogy miért mert hosszú lenne..

ebédre ettem egy kevés durumtésztát és azon kívül egész csak mandarint ettem meg néhány szem diót.. De elég rosszul vagyok legalább fogyok 1 picit:) amúgy végre 48 kg-t mutat a mérleg. Nem tudom mennyit akarok fogyni, de egy 5 kg még mehetne le.. és akkor 43 kg lennék 155 cm-hez:) jó is lenne...*-*

2010. jan. 31. 17:49
 156/201 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én ma 3 szelet vajas kenyeret ettem. Mindig van valami, most ez van slágeren teával. Tudom, hogy főtt ételt is ennem kellenne, de nincs hozzá kedvem. Néha úgy unom, olyankor jól esik egy kis ilyesmi.

Kiko:

Szerintem a 45 kg tökéletes a magasságodhoz.

Huncutkával mi van?

2010. jan. 31. 18:00
 157/201 anonim ***** válasza:

KiKoO17

nem tudom mi van Huncutkával <=/

amúgy lehet hogy télleg 45 elég lenne..

2010. jan. 31. 19:29
 158/201 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Bocsi, h nem írtam mostanában, csak nagy keresgélésben vagyok. Egész nap akváriumok után kutatok a neten :) van 2 ékszerteknősöm (többek közt), és szeretnék nekik nagyobb akváriumot venni minél olcsóbban, úgy néz ki találtam is most. Viszont ez annyira nagy lesz, hogy lehetséges halaknak lesz berendezve páromnál, mert ő is akar majd nagy halas aksit. Hát most lesz lehetősége rá :) teknősök meg még maradnak a kisebben egy kicsit, apum meg majd csinál nekik egy aksit vmikor. Addig kibírják :) de ezt amit valszeg meg fogok venni ezt nem hagyhatom ott (260 literes 7ezer ft...). Na mindegy :) Hát a kajálás...nem eszek sokat mostanában, de jó is ez így, 50 kiló körül stagnálok. :)

2010. febr. 1. 10:11
 159/201 anonim ***** válasza:

KiKoO17

hello!

hát ma nem eszek valami sokat, mert elég rosszul vagyokS: éjjel kétszer hánytam, hasmenésem van és a torkom is fáj:( Úgyhogy mai menü alma keksz feketetea Normaflore és Mezym forte... most a betegség miatt legalább fogyok pár kilót..

2010. febr. 1. 13:04
 160/201 anonim ***** válasza:
Juj :( akkor jobbulást! eddig ettem egy szelet pirítóst, ittam egy bögre teát hozzá, meg ebédre kb 5 szem sültkrumpli (kocka alakú), meg főztem 1 liter teát, azt iszogatom. Kicsit ideges vagyok, nincs kedvem enni :S
2010. febr. 1. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!