Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázó társaim csatlakozn...

Fogyókúrázó társaim csatlakoznátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra gondoltam, alkotok egy topicot, amelyben minden nap leírom, hogy mikor mit ettem, mennyit és mit sportoltam az adott nap. Valamint azt, hogy hol áll a mérleg.

A cél -15 kg márciusig.

Úgy gondolom, ez esetleg másoknak is segítségére lehet.

Ehhez várom szeretettel kedves társaimat.

2010. jan. 1. 20:57
 171/201 anonim ***** válasza:

KiKoO17

de ma megpróbálok taxival elmenni azért... a leves jó ötlet..

2010. febr. 2. 08:53
 172/201 anonim ***** válasza:

KiKoO17

na most aztán rohamosan megindult a fogyásom :D

2010. febr. 2. 12:32
 173/201 A kérdező kommentje:

Azért csak óvatosan Kiko!

R: rántotta egy szelet kenyérrel

E: macisajtot ettem

V: még nem tudom

Ja, és sok-sok tea

2010. febr. 2. 14:23
 174/201 anonim ***** válasza:

Reggeli: fokhagymás pirítós teával.

Ebéd: gyros egy maréknyi hússal, és fél zacsi salátakeverékkel meg paradicsommal :)

Vacsi: még nem tudom...sztem pirítós lesz :)

2010. febr. 2. 16:28
 175/201 anonim ***** válasza:
Nah, végül tejberizs lett a vacsi :)
2010. febr. 2. 19:02
 176/201 A kérdező kommentje:

KIko!

Hogy vagy?

2010. febr. 2. 21:46
 177/201 anonim ***** válasza:

KiKoO17

Rossszulll:(

Mostmár náthás vagyok.. Éjjel alig tudtam aludni, egyfolytában görcsölt a hasam :S Csak lenne már vége... Szerintem egész héten itthon maradok nem lenne energiám bevonszolni magam a suliba. Amúgy tegnapi kajám: 2 alma, sok-sok tea, 2 pirítós szezámmaggal, és bűnöztem is, de csak azért mert a ropi meg a keksz jó a hasmenésre..

2010. febr. 3. 06:54
 178/201 A kérdező kommentje:

Kiko!

Nagyon jól teszed, ne foglalkozz most a fogyival, az a lényeg, hogy ne gyengülj le. jaj, te szegény. Remélem mihamarabb meggyógyulsz.

R: 4 kocka maci sajt, de mindegyik a felét a kiskutyusnak adtam, akkor igazából 2.

2010. febr. 3. 09:52
 179/201 A kérdező kommentje:

Ebéd:

Próbáltam mellőzni a húslevest és a pörköltet, így ettem 2 db főtt tojást 1 szelet vajas kenyérrel. Mára ennyi.

Ilyenkor az a jó, hogy tartható, de amikor a párom szüleinél vagyunk, katasztrófa.

Nem bírják megérteni, hogy az ember nem éhes, vagy épp nem kér valamit. Ha nem eszek, akkor válogatós vagyok, elkezdik a beolvasást. Borzasztó erőszakosak. Amúgy sem kívánom, mert zsírral főz és tocsog az étel, gusztustalan. Nálatok nincs ilyen? Hogyan hárítjátok? Én már néha gyomorrontásra, fogfájásra hivatkoztam. :)

2010. febr. 3. 12:39
 180/201 anonim ***** válasza:
Párom szüleinél én se tudok fogyni :) annyi mindent főz anyukája, és mindig tömnek belém mindent, de ők nem rosszindulatúak abszolút. Náluk sose akarok fogyózni amúgysem. Szóval ha tudom h megyünk akkor pár napig koplalás, meg utána is csak óvatosan eszem xd :) amúgy ma egy melegszendvics suliban (itthon készült, mi nyomott szendvicsnek hívjuk, abban az összenyomós szendivcssütőben ami készül), meg egy akkora darab hurka, mint a kisujjam, meg egy kis pároltkáposzta. Ennyit ettem ma. :)
2010. febr. 3. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!