Fogyókúrázó társaim csatlakoznátok?
Sziasztok!
Arra gondoltam, alkotok egy topicot, amelyben minden nap leírom, hogy mikor mit ettem, mennyit és mit sportoltam az adott nap. Valamint azt, hogy hol áll a mérleg.
A cél -15 kg márciusig.
Úgy gondolom, ez esetleg másoknak is segítségére lehet.
Ehhez várom szeretettel kedves társaimat.

KiKoO17
de ma megpróbálok taxival elmenni azért... a leves jó ötlet..

KiKoO17
na most aztán rohamosan megindult a fogyásom :D
Azért csak óvatosan Kiko!
R: rántotta egy szelet kenyérrel
E: macisajtot ettem
V: még nem tudom
Ja, és sok-sok tea

Reggeli: fokhagymás pirítós teával.
Ebéd: gyros egy maréknyi hússal, és fél zacsi salátakeverékkel meg paradicsommal :)
Vacsi: még nem tudom...sztem pirítós lesz :)

KIko!
Hogy vagy?

KiKoO17
Rossszulll:(
Mostmár náthás vagyok.. Éjjel alig tudtam aludni, egyfolytában görcsölt a hasam :S Csak lenne már vége... Szerintem egész héten itthon maradok nem lenne energiám bevonszolni magam a suliba. Amúgy tegnapi kajám: 2 alma, sok-sok tea, 2 pirítós szezámmaggal, és bűnöztem is, de csak azért mert a ropi meg a keksz jó a hasmenésre..
Kiko!
Nagyon jól teszed, ne foglalkozz most a fogyival, az a lényeg, hogy ne gyengülj le. jaj, te szegény. Remélem mihamarabb meggyógyulsz.
R: 4 kocka maci sajt, de mindegyik a felét a kiskutyusnak adtam, akkor igazából 2.
Ebéd:
Próbáltam mellőzni a húslevest és a pörköltet, így ettem 2 db főtt tojást 1 szelet vajas kenyérrel. Mára ennyi.
Ilyenkor az a jó, hogy tartható, de amikor a párom szüleinél vagyunk, katasztrófa.
Nem bírják megérteni, hogy az ember nem éhes, vagy épp nem kér valamit. Ha nem eszek, akkor válogatós vagyok, elkezdik a beolvasást. Borzasztó erőszakosak. Amúgy sem kívánom, mert zsírral főz és tocsog az étel, gusztustalan. Nálatok nincs ilyen? Hogyan hárítjátok? Én már néha gyomorrontásra, fogfájásra hivatkoztam. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!