Fogyókúrázó társaim csatlakoznátok?
Sziasztok!
Arra gondoltam, alkotok egy topicot, amelyben minden nap leírom, hogy mikor mit ettem, mennyit és mit sportoltam az adott nap. Valamint azt, hogy hol áll a mérleg.
A cél -15 kg márciusig.
Úgy gondolom, ez esetleg másoknak is segítségére lehet.
Ehhez várom szeretettel kedves társaimat.
Üdvözöllek! Szerettel fogadok mindenkit!
Este írok lányok. Legyen szép napotok!
Sziasztok Lányok!
Sajnos ma nem sokat írhatok az ételeket illetőleg. Egész nap rohantam, semmi időm nem volt enni. Sajnos muszáj volt.
Most délután ettem magában egy pici tányéron egy kevés barackos csirkemellet tejfölösen átsütve. Teát azt viszont rengeteget ittam édesítővel persze.
Nem az éhezés a cél, m,a sajnos így alakult. :)
Most jöttem be, meg volt az esti 4 km futás.
Mára már ennyi, enni se fogok, bár nem is vagyok őszintén szólva éhes.
Nálatok mi újság?
Amúgy az e-mailemben elfelejtettem megírni, hogy e-mailben is jöhet az a fogyi napló.
Szép estét!
Sziasztok!
Én nem reggeliztem, mentem át páromhoz aztán ott ebédeltünk. Nem épp kalóriamentes ebéd volt, hurka sültkrumplival, de nem ettem sokat belőle. Aztán még volt 1 zsemle meg egy danette puding. Meg banánturmix. Más nem nagyon jut eszembe, teát ittam, azt édesítővel, cukor ne nyomja fel azért, ha már hurkát ettem :) összesen olyan 1000-1100 kcal volt. Viszont hétfőtől úgyis vizsgaidőszak a fősulin...szóval tiszta stressz meg időhiány lesz az előttem lévő pár hét, úgyhogy akkor jobban fog menni, mintha itthon ülnék csak :)
Ismerős, nálam december óta vizsga van.
Nagy kalappal!
OKés, eolvasom, aztán megyek szundítani, holnap írok rá választ, de már hulla vagyok.
Nekem is van 8.
Na garutálok magunknak!:) Nincs unalom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!