Miert nem fogytam?!
Ma van egy hete, hogy elkezdtem komolyabban fogyokurazni, de a reggel mikor megmertem magam, azt vehettem eszre hogy egyeltalan nem fogytam.
Gondolkozok miert?! Hiszen kevesebbet ettem es mozogtam is.
Ugy ettem hogy ne lakjak el, nem fogyasztottam gyakran duskaloria erteku eteleket, ha pedig igen, keveset ettem belole. Mozogtam mindennap. A mozgas abbol allt, hogy 30 percig konnyed allo futast vegeztem a szobamban, majd kabe 15 percig labemeleseket a szivacson lab es fenek formalasnak es ugyancsak fekudve bicikliztem. Majd folytattam az laza allo futassal mig letert az egy ora. Mert osszesen 1 orat mozgok. Csak szombaton nem mozogtam itthon, de akkor is megjartam magam a varosban ketszer.
Adok egy peldat arra hogy kabe mit ettem altalaban egy nap:
Reggeli: ket kicsi szelet feher vekni vajjal es fott tojassal vagy sonkaval; egy csesze kakaoskave (zaharinnal) vagy zold tea (edesites nelkul)
Tizorai: egy osszetett sendvcics ami a reggelire hasonlit; egy alma
Ebed: egy normalis tanyer leves (pl.gulyasleves vagy krumplileves vagy lucskos vagy husleves vagy tarkonyosleves);
masodiknak egy tanyer pire (kb.100 gr)savanyusaggal (karfiol, uborka, piros paprika)
(
masodiknak az egyik nap rostonsult csirkemellet ettem fott murokkal; egy masik nap turos spagettit pikans ketchuppal)
Uzsonna: egy alma, ritkan 4-5 db. csokis keksz (de 4-5 db. csokis keksz kabe 2 szer lett fogyasztva a heten)Tudom hogy delutan nem javasolt az edesseg, de egesz heten csak annyit ettem azalatt a het het alatt es az keves is volt.
Vacsora: Nem vacsorazok. 7 utan nem eszek. Ha megeheztem megettem egy almat vagy ittam vizet.
A heten 1 szer fordult elo, hogy fel 8kor este megettem 2 kicsi szelet kenyeret keves vajjal es egy fott tojassal. Ez volt szombaton amikor nem mozogtam itthon, csak kint jarkaltam a varosban.
Legyengulve ereztem magam, alig jottem fel a lepcsokon. Azutan meg ettem jol sonkabol, sajtbol kenyerrel, de nem ugy hogy ellakjak, hanem annyit hogy legyen eleg.
Ittam vizet eleget, zold teat is fogyasztottam a heten.
En ennel szigorubban nem szandekozok taplalkozni, mert egy ennyi kell a szervezetnek.
Azon gondolkozok, hogy vajon nem a tegnapi kolozsvari kaposzta kevert be a dologba, ami kabe abbol all mint a toltottkaposzta. De attol sem laktam el.....Na meg a tegnap meg ettem ket szelet puspokkenyeret dioval meg mazsolaval, de kesobb mozogtam egy orat es ehesen fekudtem le. utoljara 4:30 korul volt eves. Es egesz heten kabe 6 utan nem ettem, kiveve egy napot, de akkor sem ugy hogy ellakjak.
Az ember kinlodik es ez az eredmeny. Mielott elkezdtem volna a fogyokurat is vigyaztam az etkezesre es sikerult rendre-rendre leadnom par kilor, a mozgas csak setabol allt, de nem mindennap. Most meg hogy elkezdtem komolyabban nem ment le semmi. Milyen dolog ez??!!!
Azon is gondolkoztam hogy elmegyek fitness terembe es ott futoszalagozok meg biciklizek. Lehet a mozgas nem volt eleg. Nem tudom!
De nagyon csodalkozok, hogy az elmult a het alatt egy kilot sem fogytam es nagyon bosszant!
Ti mit szoltok?!
Elore koszonom a valaszokat!
15 eves kislany: Ki a fenenek kepzeled magad hogy igy beszelj velem?
Buta neked a kis hitvany csitri fejed. Hat beszelj igy anyaddal, ha megengedi neked, velem semmi esetre sem.
Voltak logikus dolgok abban, amit irtal, de nekem te ne irj parancsoloan. Itt nem parancsolni kell es kiosztani az embert, hanem tanacsot adni, velemenyt adni kulturalis modon, amire te nem vagy kepes, ugy hogy inkabb kimeltel volna meg a szemtelen valaszodtol.
Ahogyan meg te irtal, az hulye pitcsa stilus volt.
"Ne egyel edesseget, eszedbe se jusson" :))))) Ezen jot rohogtem meg egyeb hulyesegeiden. Mint pl. a feherje. Kell az is a szervezetnek, de ha valaki kevesbe szereti azt, nem fogja tomni magat vele, csak annyit eszik belole amennyire a szervezete epp szuksege van.
Nem olyan eteleket fogyasztok amik egeszsegtelenek es buta sem vagyok. Vannak etelek amik EGESZSEGESEBBEK azoknal amit fogyasztok, de ez nem jelenti azt, hogy egeszsegtelenul etkezek, hogy gondok lesznek az egeszsegi allapotommal es hogy idiota lennek.
Te vagy a buta, ha igy gondolod. 15 eves kis picxa probal itt osztogatni engem. Hat megall az ember esze. :)))
Tanulj meg elobb szobaallni az emberekkel, s csak azutan probalj tancsokat osztogatni.
En nem azt mondtam hogy testepito dietaja szerint akarok elni. Nem azt mondtam hogy teljesen meg akarom valtoztatni az etrendem. Es foleg nem azt mondtam hogy utasitasokat varok, meghozza pofatlan xaros taknyoktol. :)
Nem erdekel tobb valasz erre a kerdesre. Megvan a velemenyem errol az oldalrol.
Nem hinnem hogy ostoba lennek azert mert kiakadok masok szemtelen stilusan.
Tovabbi kellemes rohogest. Orulok hogy ilyen jol szorakoztattalak.
Csatlakozom az 52-eshez! :D
Meg szövegelsz itt a kulturális (:D) megnyilvánulásról, aztán felnőtt létedre képes vagy így beszélni egy gyerekkel. Kettőtök közül nem ő a p!csa.
En meg nem ugy veszem eszre, az emberekkel meg ugy beszelek ahogy erdemlik.
Ti meg mehettek a nagy budos fekete fenebe.
Nem arrol van szo hogy tobbre tartanam magam a tobbieknel, hanem arrol van szo, hogy tobben startbol pofatlanul beszeltek hozzam. A etkezesi stilusom miatt lekezeloen irtak, mintha egy utolso idiota lennek. Mindennek tetejere pedig jon egy kamasz es lebutaz. Kerdem en ezeket miert nem veszitek eszre? Hm? Ezt nem latjatok?
Milyen alapon beszeltek velem a tobbiek ugy ahogy beszeltek? Mert nem en kezdtem ezt az agressziv stilust.
Na annak alapjan dontom el hogyan beszelek a tobbiekkel!
Annak alapjan ahogyan ok viszonyultak hozzam! Olvass vissza figyelmesen, ha csak az en soraimmal voltal elfoglalva.
S tenyleg hagyjatok mar beken! Nagyon jol elvagyok nelkuletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!