Miért nem fogytam még le?
Az is kérdés, hogy azt a 10 kg-t hány kg-ból szeretnéd lefogyni?
Egyébként én nem hiszek ezekben az update cuccokban. Lehet, hogy vannak, akiknek sikerül a segítségükkel lefogyni, de nem ismerek ilyeneket. :) Ráadásul drága is.
Szénhidrátot mellőzd (se tészta, se kenyérfélék, péksütik), cukrot szintén. Egyél sok rostosat!
Én le álltam a vörös hússal is. Plusz próbáld ki ezt a teát: [link] DM-ben lehet kapni ~900 Ft körüli áron. Nekem ezek segítettek, remélem, Neked is fognak. Informálja majd azért itt, hogy hogy megy a dolog! :)
nem veszem a norbis kajákat, itthoniakból válogatok. nekem az első könyve van meg, úgy csinálom ahogy írja!
168 cm 68 kg vagyok ebből szeretnék 10et!
2 hét? :)) Nálam 2 hónap múlva indult el lefelé nagy nehezen az első kiló. 175 cm-hez voltam 75 kg. Fél év alatt ment le 6 kg.
Figyelj, felszedni se két hét alatt szed fel az ember 10 kilót. Ez visszafelé ugyanúgy lassan működik. De jól csinálod, ne add fel!
"deka? XD lol, a súlyod alapból változik 1-2 kg-t normálisan :D"
Nem kell itt röhögni meg LOLLOZNI. Átlagban írtam a dekákat,napszaknak megfelelően. Nem vagyok gyépés és tudom hogy kb 1,5-2kgt is ingadozik egy nap a súly.
És mielőtt belekötnél,igen egy nap többször is ráállok a mérlegre és nem csak heti 1x. Tudom hogy pár naptól nem lehet hízni,csak kíváncsi vagyok mire hogy reagál a szervezetem.
azért nem fogytál le, mert semmit nem tettél a fogyásod érdekében. semmi egészséges irányba történő változás, semmi kalóriadeficit, mégis mi a fenéért fogynál?
mert a norbi azt mondta? vagy a reklám? pofozd meg vagy pereld be, mintaszerűen átvertek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!