Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogytam még le?

Miért nem fogytam még le?

Figyelt kérdés
Ma 2 hete kezdtem el Norbi update szerint étkezni. Mindent betartok, kenyeret csak reggelire eszek 1 szeletet (piritva), cukrokat nem, este tojást, virslit és 6 után semmit! tornázok is Rubint Réka dvdre amikor van időm (eddig 4x 40 percet a két hét alatt). Mégse történt még semmi! vagy ennek igy kell lenni? 10 kg-t szeretnék leadni.
2011. nov. 16. 12:27
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
2 hét még lófiszf@sz. Minimum 1 hónap a változás kezdete.
2011. nov. 16. 12:36
 2/39 A kérdező kommentje:
jó nem is vártam nagy változást, de azért 1 kg se? legalább csak 1 lement volna :(
2011. nov. 16. 12:43
 3/39 anonim ***** válasza:
lófiszf@sz ide vagy oda nekem már pár nap után mentek lefelé a dekák,lehet csak víz meg stb stb de akkor is csökkent a súlyom. Pláne 2hét alatt pár dekának minimum le kellene menni.
2011. nov. 16. 12:44
 4/39 anonim válasza:

Az is kérdés, hogy azt a 10 kg-t hány kg-ból szeretnéd lefogyni?

Egyébként én nem hiszek ezekben az update cuccokban. Lehet, hogy vannak, akiknek sikerül a segítségükkel lefogyni, de nem ismerek ilyeneket. :) Ráadásul drága is.

Szénhidrátot mellőzd (se tészta, se kenyérfélék, péksütik), cukrot szintén. Egyél sok rostosat!

Én le álltam a vörös hússal is. Plusz próbáld ki ezt a teát: [link] DM-ben lehet kapni ~900 Ft körüli áron. Nekem ezek segítettek, remélem, Neked is fognak. Informálja majd azért itt, hogy hogy megy a dolog! :)

2011. nov. 16. 12:45
 5/39 A kérdező kommentje:

nem veszem a norbis kajákat, itthoniakból válogatok. nekem az első könyve van meg, úgy csinálom ahogy írja!

168 cm 68 kg vagyok ebből szeretnék 10et!

2011. nov. 16. 12:49
 6/39 anonim ***** válasza:
37%
deka? XD lol, a súlyod alapból változik 1-2 kg-t normálisan :D
2011. nov. 16. 12:50
 7/39 LadyLee ***** válasza:
Mivel tök normális és egészéges a súlyod, így nyilván lassabban is fogsz fogyni, mert valójában nincs rá nagy szükséged. 2 hét pedig tényleg semmi.
2011. nov. 16. 12:53
 8/39 anonim ***** válasza:
58%

2 hét? :)) Nálam 2 hónap múlva indult el lefelé nagy nehezen az első kiló. 175 cm-hez voltam 75 kg. Fél év alatt ment le 6 kg.

Figyelj, felszedni se két hét alatt szed fel az ember 10 kilót. Ez visszafelé ugyanúgy lassan működik. De jól csinálod, ne add fel!

2011. nov. 16. 12:53
 9/39 anonim ***** válasza:

"deka? XD lol, a súlyod alapból változik 1-2 kg-t normálisan :D"

Nem kell itt röhögni meg LOLLOZNI. Átlagban írtam a dekákat,napszaknak megfelelően. Nem vagyok gyépés és tudom hogy kb 1,5-2kgt is ingadozik egy nap a súly.

És mielőtt belekötnél,igen egy nap többször is ráállok a mérlegre és nem csak heti 1x. Tudom hogy pár naptól nem lehet hízni,csak kíváncsi vagyok mire hogy reagál a szervezetem.

2011. nov. 16. 13:01
 10/39 anonim ***** válasza:

azért nem fogytál le, mert semmit nem tettél a fogyásod érdekében. semmi egészséges irányba történő változás, semmi kalóriadeficit, mégis mi a fenéért fogynál?

mert a norbi azt mondta? vagy a reklám? pofozd meg vagy pereld be, mintaszerűen átvertek :)

2011. nov. 16. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!