Miért nem fogytam még le?
"Hogyhogy semmit nem tettem? hülye vagy? :D
annyit eszek mint egy veréb kicsi adagokat, kenyér nélkül, semmi cukor semmi csoki semmi semmi semmi! este 3 föttojás v 2 virsli paradicsommal és ennyi! ne mondd már h semmit nem tettem!
Előtte igy kajáltam: semmi reggeli, ebédre megettem ami volt 2-3 szelet kenyérrel jóó kétszer szedtem (imádok enni), este 10kor pizzázás (egy rendes pizzát simán megeszek aztán kipukkadok :D), hamburgerezés, v 3 melegszendvics, 6 után sőt 10 óra körül is! és egész nap döglöttem, aludtam, semmit nem mozogtam. hasonlitsd össze a kettőt.."
akkor, kezdjük ott, hogy jó magam távol esem a hülyétől.
a nagy erőfeszítésed (ugye írtam hogy semmit nem tettén a fogyásért) kimerült abban, hogy update sz.art ettél, délután 6 után nem ettél, és mozogtál 4 alkalommal, de csak tv előtt.
nem tudom erre mit reagáltak többiek, de ez így még mindég nem ad okot fogyásra. ahhoz normálisan is kell enni, plusz nem árt kemény edzést csinálni, nem tv előtt lötyögést.
esetleg el lehet felejteni a gazdag fa.szokat és a módszereiket, és simán csak azt a tápanyagmennyiséget megadni a testednek, ami az egészséges működéséhez kell, tudod kevesebb update, több jó minőségű étel. ehhez tudni kéne, hogy a szervezetnek egész nap egyenletesen biztosítani kéne fehérjét, vitaminokat, este legalább valami csirkét tök előnyös lenne enni, tudni kéne hogy a virsli rend szerint nem az az étel, ami túlnyomó részt húsból van, akkor viszont minek ilyen sza.rral tömni a gyomrot. mellette lehetne figyelni a tejtermékek, finomított cukrok és bizonyos húsok inzulin emelő képességére, szóval van néhány dolog, amire egy minimális figyelmet kéne fordítani, ami nehéz amíg update reklámokkal tömik az ember fejét..
de van megoldás, pl. a tv-t ki lehet dobni, az utcán pedig az emberek mozgását figyelni és nem a reklámokat. így elkerülöd hogy leüssenek, nem manipulatív reklámokra figyelsz, és még fejleszted is magad.
amiről nem írtam, az az edzés. próbálj meg többet thaiboxolni. valahogy bele kell passzírozni az időbeosztásba, a kemény edzés fontos. a normális kaják mennyiségéről sem írtam, keress egy netes kalkulátort, és nézd meg legalább nagyjából mennyit kéne enned fogyáshoz.
nem ettem update szart, itthoni kajákat ettem amit eddig is, csak megnéztem a kódokat, és aszerint ettem, hogy mit melyik napszakban engedélyez! ENNYI!
de basszus akármit csinálok, itt mindig valaki leb*sz :D
csináltam 90 napost, 2hetes villámdiétát, kioktattak, hogy ez nem jó, életmódot kell váltani! most azt tettem, megint nem jó. akkor szülessek újra és vigyázzak, hogy ne is hizzak el? :D
amúgy ebédre mindig azt eszem amit itthon főznek, csak kenyér nélkül és egy kicsit kevesebbet!
eddig is ezt ettem ezt a "sz*rt" (szerinted), csak sokkal többet!
Szia!
Mivel nálad nem nagy a felesleg,ezért alapban többet kell kűzdened,hogy meginduljon a súlyod. Cm-eket mértél?Lehet abból már ment le,csak a súlyod nem indult el még lefele. Én 3,5 hónapja Update-ezek és lement 18,5 kg. (Igaz nekem sajna jóval nagyobb volt a kezdő súlyom,mint neked)
Amúgy a legújabb könyv szerint tartod a kódokat? Mert ha mozogsz(heti kb 4-5ször),betartasz mindent,akkor biztosan fogyni fogsz.
no héló, legyen meg az a kis páleszeresztési pillanat szünet!
most akkor életmódot váltottál, és megfelelően táplálkozol, vagy gazdag emberek lehúzó módszereit és fasságait követed ugyan úgy mint amikor a 90 napos baromságot vagy egyéb szórakozást követtél? ez amúgy valami divat, menő hogy milyen rendszer szerint eszik az ember, lényeg hogy a természetestől és a logikustól eltérjen? az alapkérdés, most akkor nem update sz.arokat eszel, de te írtad hogy este 6 után nem eszel, virslit eszel ugye? ezeket nem ajánlom egy embernek sem, ennyi. ezek nem a fogyás érdekében tett lépések (mint írtam), ezekről csak azt hiszitek, hogy majd lefogytok, de nézd meg a kérdésed "miért nem fogytam még le". mert nem tartasz kalóriadeficitet. esetleg nem eszel elég fehérjét, zsírt..
kalóriát is számolgatom amúgy...
De figyelj! arról én nem tehetek, hogy te utálod a S. Norbit, én sem szeretem, nem is szeretni kell, csak elolvastam a könyvét és nem tartom hülyeségnek amit leír! Elolvashatnád az 1. könyvét mielőtt ítélkezel felette! a kajáit, amiből meggazdagszik, nem veszem!!!
A másik, akkor szerinted növényeket zabáljak egész hátralevő életemben, hogy egészséges legyek? vagy mondd már meg hogy mik azok a k*rvaegészséges ételek amikről beszélsz?!
a csirkehús, meg a tojás nem fehérje?
ebédre mindig húst eszem, vacsorára meg tojást 1 virslivel (hagyd már azt az ártatlan 1 darab virslit, nem fogok tőle meghalni). a napi kajám legnagyobb része húúúús!!! kivéve a reggeli kis kenyérkém meg a gyümölcs amit megeszek délután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!