Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3hete járok edzőterembe,...

3hete járok edzőterembe, súlyzós + kardió + diéta, mégsem fogytam még? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Már elkezdtem szedni az l-carnitint, először 25 kardió, majd súlyzózás kb 45 perc, majd kardió kb 40-60 perc, heti 3-4x. Mikor fog látszódni valami is?
2011. nov. 12. 08:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ilyen intenzitásnál kb 2-3 hónap, de ez szervezettől, testalkattól, kortól is függ. Ne add fel!
2011. nov. 12. 09:05
 2/12 anonim ***** válasza:

Ne viccelj már első! Simán lennie kéne eredménynek főleg 3 hét után.

Milyen a diétád? Leírnád mennyiségre és hogy mit eszel? Szerintem abban lehet a hiba...

2011. nov. 12. 09:28
 3/12 A kérdező kommentje:
reggelire vagy teljes kiörlésű zabos műzli, vagy edzés előtt egy banán, edzés után hát általában megeszek gyorsan egy cottage cheese-t, majd vagy csirke egy kis maréknyi, vagy hal, az se több mint egy tenyérnyi, brokkolival. És eszek még mozzarellát paradicsommal. Hát kb ennyi egy átlagos nap. És állandóan éhes vagyok.
2011. nov. 12. 09:33
 4/12 anonim ***** válasza:

ez azért érdekes, mert ha sokat edzel (én relative soknak ítélném amit írtál) de aránylag keveset eszel, még éhes is vagy, akkor honnan fedezed az edzéshez szükséges energiát? ha a tested anyagából, akkor fogynod kéne, ha étkezéssel, akkor nem.

más: testzsírod hogyan változik? az sem csökken? mert ha a testzsírod csökken, csak az izomzatod több glikogént raktároz és ezért nem csökken a tömeged, akkor mondjuk nem értem a problémát.

2011. nov. 12. 11:40
 5/12 anonim ***** válasza:

ma 09:28

Miért, szerinted 3 hét edzés hoz eredményt?? Még talán az első edzések okozta izomlázakat is érzi, nemhogy látványos eredménye legyen!

2011. nov. 12. 12:44
 6/12 anonim ***** válasza:
3 hét szálkásító diétának kéne hogy hatása legyen, de ez nem feltétlen mutatkozik meg testtömegben.
2011. nov. 12. 13:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Sem testalkatban. Látványos változást ne várj 3 hét alatt.
2011. nov. 12. 13:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Én csak 1-2 kilóra, vagy 1-2 centire gondoltam, nem látványosra. 15kiló van rajtam, csak arra vágynék, hogy lássam, elkezdődött valami.
2011. nov. 12. 14:01
 9/12 anonim ***** válasza:

ha a diétát megterveztétek rendesen MÉG akkor is alakítani kell rajta, mert pontosan nem lehet meghatározni kalkulátorokkal egy ember energiaszükségletét! következésképpen a tápanyagszükségletet sem, itt az ajánlások (fehérjére, zsírra) általában olyan felső értékek, amik elegek kellenek legyenek minden embernek. ezt csak érdekességképp írtam.

tömeg vesztés: írtam, hogy amíg az izomzat több glikogént, így talán vizet is köt meg, addig hiába fogysz zsírból, ez a tömegeden nem fog látszódni rögtön. erre céloztak azok, akik azt írták, hogy rövid távon nem feltétlen indul el a fogyás (tömegvesztés).

centiméter: nyilván ez is egy lassú folyamat, ha hetente 50dkg körül fogysz, ez levetítve külső méretekre nem túl látványos. ez nem azt jelenti, hogy nem vagy jó úton. legyen az egészséges életmód természetes, az életed része, és ne időhöz kötött fogyás. ha időhöz kötöd, akkor csináld úgy mint egy elszánt testépítő, de akkor legyen pengére beállított étrend, edzés minden.

2011. nov. 12. 16:12
 10/12 anonim ***** válasza:

Teljesen egyénre szabott szálkásító étrendem van és heti 4 edzéssel kezdtem, kb annyit tett ki az a 4 mint neki az említett 3.

1 hónap alatt fogytam majdnem 4 kilót és mindenhonnan ment le legalább 1 centi. De csípőből és combból kapásból 3cm.

Azért mondom, hogy nála valami nem stimmel és nekem csak 8 kiló feleslegem volt.

Ha a diétája rendben lenne azért legalább a centi változott volna.Szerintem.

2011. nov. 12. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!