Az almaecet diéta hatásos?
Olvastam, hogy van már kapszulában és hogy milyen jó (reklám szerint). Én úgy gondoltam hogy az ecet olcsóbb lenne mint a kapszula, azt a kis kellemetlenséget amíg megiszom, meg kibírom.
Érdekelne, hogy hogyan kell ezt alkalmazni? Étkezések előtt meginni, de mennyit?
Nagyon fogynom kellene 20kg-t de mozogni nem sokat tudok és hogy őszinte legyek, nem is szeretek azon kívül, hogy a gyerek után szaladgálok.
Egyszer már sikerült 16kg-t leadnom, de akkor koplaltam és az hamar vissza is jött. Segítenétek?
Az ecetkérdés, megoldódott:))
A reklámoknak ne engedd hogy megtévesszenek!:) Az csak a pénzről szól. Ha én mindazt megenném, hajamra kenném, pacsmagolnám amit a reklámok el akarnak hitetni velem, már rég gyomorfekéllyel, égnek álló hajjal és ragya bőrrel az intenzíven feküdnék...és mindezt azért: "Mert ÖN megérdemli.." A kedvencem: éhes vagyok, de valami könnyűt kívánok vacsira...a megoldás ACTIVIA..pff:)))
Vicc, mikor köztudott (vagy mégsem?) hogy a joghurttól NEM lehet fogyni!!!!! Sőt!
Életmódot váltsál. A legegyszerűbb kezdő lépések:
Elhagyása a cukros/édesítőszeres dolgoknak, a finomlisztes vackoknak és nem utolsó sorban a tej (mégha sovány is) és joghurt mellőzése. Már ezzel fel tud lélegezni a szervezeted és mindennemű mozgás nélkül tudsz kilókat leadni. Egy kérdés: mennyit fut a pici 100-on? Jó edzés lehet.)
Köszi!
Még csak a mászó kategóriában van, de azt szélsebesen műveli :)
Utolsó! Én is ezért szeretném inni, hátha beválik, de nem tudom, mennyit?
És szerinted az almaecetnek mi köze a zsírégetéshez?
Én azért vagyok sovány mert fekete a cipőm.Tapasztalat, tényleg sovány vagyok és tényleg fekete a cipőm.
150000ért eladó! (garantált tartós fogyás!)
Az almaecetnek allitolag jotekony hatasa van a szervezetre, mert lugosit.
Egy kinai orvos szerint viszont az ecetnek semmi keresnivaloja a gyomorban. Most akkor melyik? Sajnos a mai vilagban mar nem tudom kinek higgyek, ugyhogy altalaban sajat magamnak szoktam ugy, hogy kiserletezek.
Nekem van otthon a hutoben. A hajamat szoktam vele obliteni. Nagyon fenyes es konnyen fesulheto lesz tole.
Egy idoben ittam. 2 evokanal egy pohar vizben, neha alma juiccal keverve. Kaja elott, ez kicsit elvette az etvagyamat es kevesebbet ettem. De neha bizonyos kajakkal keverve osszevesztek a gyomromban es percekig bufogtem az izet... nem kellemes.
Egyszer megprobaltam leonteni tisztan. Ket napig marta a torkom. Kedves anyag, de veszelyes.
Szerintem kiserletezz magadon, ami a mennyiseget es a fogyasztas suruseget illeti. Kezd pici adaggal napi 1x. Mindenkepp higitsd, mert megiscsak savrol van szo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!