Tudtok mondani hatásos fogyókurát?
Nyáron felszedtem magamra pár kilót. Főleg a fenekemen és a lábaimon látszik. Versenyaerobicozom hetente 2x de az nem nagyon fogaszt - inkább csak kontiban tart.
Lécci, mondjatok hatásos fogyókurákat!
hivatalosan "hatékony fogyókúra" nem létezik, nem kötekedésből írom.
szálkásító étrendet követsz, és utána számolsz miből mennyit kell enned, és mennyivel fogysz VAGY rábízod az egészet a véletlenre, és csak kevesebb kenyeret, tésztát-rizst eszel (tehát szénhidrátot) elhagyod a mesterségesen finomított cukrot tartalmazó 'ételeket'.
az utóbbi egyszerre egyszerűbb de a fene tudja neked mennyivel kell kevesebbet enni, így lehet kevésbé egészséges illetve kevésbé hatékony. de még mindég egyszerűbb, ez valahogy az átlag embereknek nagy előny szokott lenni, én ajánlom, hogy nézz utána rendesen miket s mennyit eszel.
jaj, nem enni.. nem ezt :)
a japán részt :D azt hittem egybe olvasva valami "mást" ad ki :D mindegy, fáradt vagyok, ne engedd hogy téged is lefárasszalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!