Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valami nagyon hatásos fogyókúr...

Valami nagyon hatásos fogyókúrát tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
még van kb 3 hét sulikezdésig és le kéne adnom 7kilót. tudtok vmi jó fogyókúrát? vagy valamit ajánlani? mozgással is tudom kombinálni csak írjatok!
2011. aug. 8. 09:51
 1/7 A kérdező kommentje:
[link] erről mi a véleményetek?
2011. aug. 8. 10:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Naponta 2* mozogj (1 futás, 1 torna)

NE EGYÉL: semmi cukrot tartalmazó ételt, se olyat, aminek köze van a fehér liszthez. Banánt csak futás előtt egyet. Citromlevet és almaecetet ihatsz, és az alma még, ami jó ilyenkor.

Keveset egyél, de sose legyél éhes. Zöldség legyen a fő.

És ha lefogysz, szeptemberben ne kezdj el zabálni :)

2011. aug. 8. 14:00
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:) az esetleg még le tudnád írni hogy az almaecetet hogy kell inni?
2011. aug. 8. 21:52
 4/7 anonim válasza:
Bocsi, nem akarok beszólogatni, de....fölösleges ilyen-olyan fogyókúra, mert lehet, hogy neked nem hatásos. Van olyan ismerősöm aki atkins diétával 10 kg-t fogyott 3 hónap alatt, volt aki nem fogyott semmit ezzel a módszerrel, pedig betartotta. Tipp: írd le a rossz szokásaidat (pl. csokievés, cola-függőség, cukor-függőség, lustaság, nem sportolás.). Majd ha végeztél ezek kiiktatásával akkor már gond nélkül tudod tartani, és sporttal fogysz is.
2011. aug. 11. 21:26
 5/7 anonim válasza:
1 evőkanál almaecet a pohár vízbe, szerintem jódolog az anyagcserét gyorsítja:)
2011. aug. 11. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát a citrom fogyókúrát anyám csinált de nem használt neki csak szét marta a nyelő csövét! :) :/ De attól még fincsi a citrom lé!
2011. aug. 11. 21:29
 7/7 anonim válasza:

Sok cigi kevés kaja. XD

En így fogytam rengeteget mondjuk nem volt szandekos eleg stresszes időszak volt. Ne csináld csak poénnak irtam. :)

2015. dec. 3. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!