Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogytam még le?

Miért nem fogytam még le?

Figyelt kérdés
Ma 2 hete kezdtem el Norbi update szerint étkezni. Mindent betartok, kenyeret csak reggelire eszek 1 szeletet (piritva), cukrokat nem, este tojást, virslit és 6 után semmit! tornázok is Rubint Réka dvdre amikor van időm (eddig 4x 40 percet a két hét alatt). Mégse történt még semmi! vagy ennek igy kell lenni? 10 kg-t szeretnék leadni.
2011. nov. 16. 12:27
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Én 1 hónapja heti 4-5 alkalommal tornázom 40percet Réka dvd-re(egyedül nevelem a lányom,segítség nulla,úgyhogy csak ez a mozgás maradt).Plusz csökkentettem az adagokat,csak reggelire eszem pékárut.Annyit vettem észer,hogy elkezdtem feszesedni,és a karomon-hasamon nem lóg a bőröm.Kg-ban nincs változás,de én inkább a ruháimba szeretnék visszaférni,nem méricskélem magam.

Kitartás,és elindulnak lefelé a kilók.

2011. nov. 16. 13:28
 12/39 anonim ***** válasza:
De akkor is lolozok :D Nem a dekákat kell nézni és nem mérlegre kell állni minden percben. Hetente 1x a minimum, és akkor kapsz normális képet a súlyodról.
2011. nov. 16. 13:53
 13/39 anonim ***** válasza:
legyél vega
2011. nov. 16. 14:05
 14/39 A kérdező kommentje:

"azért nem fogytál le, mert semmit nem tettél a fogyásod érdekében."

Hogyhogy semmit nem tettem? hülye vagy? :D

annyit eszek mint egy veréb kicsi adagokat, kenyér nélkül, semmi cukor semmi csoki semmi semmi semmi! este 3 föttojás v 2 virsli paradicsommal és ennyi! ne mondd már h semmit nem tettem!

Előtte igy kajáltam: semmi reggeli, ebédre megettem ami volt 2-3 szelet kenyérrel jóó kétszer szedtem (imádok enni), este 10kor pizzázás (egy rendes pizzát simán megeszek aztán kipukkadok :D), hamburgerezés, v 3 melegszendvics, 6 után sőt 10 óra körül is! és egész nap döglöttem, aludtam, semmit nem mozogtam. hasonlitsd össze a kettőt...

2011. nov. 16. 14:11
 15/39 anonim ***** válasza:
Ez a baj, a szervezet nem hülye, éhezteted, így tartalékol.
2011. nov. 16. 14:12
 16/39 A kérdező kommentje:

ja és plusz az esti filmezésekhez 2-3 zacskó pattogatott kukoricát simán berágtam, vagy egy kis csokit, cukrozott üditőkkel stb stb stb...

azért az hogy semmit nem tettem túlzás volt...

2011. nov. 16. 14:14
 17/39 A kérdező kommentje:

de nem éheztetem! :D

jajj most találja el az ember h mi a helyes. mindenki azt hangoztatja, h sokszor kis adagokat kell enni. nem éhezek, többször eszem kevesebbet és egészségesebbet. erre koplalok... hát köszi. akkor mégis mi a jó fenét csináljak, hogy lefogyjak??????

2011. nov. 16. 14:16
 18/39 anonim ***** válasza:
Nem éhezel? :D:D:D A fenéket nem! Számold ki mennyi a kcal szükségleted és számolgassál szépen!
2011. nov. 16. 14:16
 19/39 A kérdező kommentje:
de miért éheznék? nem vagyok éhes. ha éhes vagyok eszek. ennyi! reggelizem, ebédelek, uzsonnázok, vacsorázok! nem vagyok éhes! csak nem eszem annyit mint egy elefánt (mint eddig) de te biztos jobban tudod!
2011. nov. 16. 14:26
 20/39 anonim ***** válasza:
Ki van tágulva a gyomrod azért is vagy állandóan éhes...
2011. nov. 16. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!