Miért nem fogytam még le?
Én 1 hónapja heti 4-5 alkalommal tornázom 40percet Réka dvd-re(egyedül nevelem a lányom,segítség nulla,úgyhogy csak ez a mozgás maradt).Plusz csökkentettem az adagokat,csak reggelire eszem pékárut.Annyit vettem észer,hogy elkezdtem feszesedni,és a karomon-hasamon nem lóg a bőröm.Kg-ban nincs változás,de én inkább a ruháimba szeretnék visszaférni,nem méricskélem magam.
Kitartás,és elindulnak lefelé a kilók.
"azért nem fogytál le, mert semmit nem tettél a fogyásod érdekében."
Hogyhogy semmit nem tettem? hülye vagy? :D
annyit eszek mint egy veréb kicsi adagokat, kenyér nélkül, semmi cukor semmi csoki semmi semmi semmi! este 3 föttojás v 2 virsli paradicsommal és ennyi! ne mondd már h semmit nem tettem!
Előtte igy kajáltam: semmi reggeli, ebédre megettem ami volt 2-3 szelet kenyérrel jóó kétszer szedtem (imádok enni), este 10kor pizzázás (egy rendes pizzát simán megeszek aztán kipukkadok :D), hamburgerezés, v 3 melegszendvics, 6 után sőt 10 óra körül is! és egész nap döglöttem, aludtam, semmit nem mozogtam. hasonlitsd össze a kettőt...
ja és plusz az esti filmezésekhez 2-3 zacskó pattogatott kukoricát simán berágtam, vagy egy kis csokit, cukrozott üditőkkel stb stb stb...
azért az hogy semmit nem tettem túlzás volt...
de nem éheztetem! :D
jajj most találja el az ember h mi a helyes. mindenki azt hangoztatja, h sokszor kis adagokat kell enni. nem éhezek, többször eszem kevesebbet és egészségesebbet. erre koplalok... hát köszi. akkor mégis mi a jó fenét csináljak, hogy lefogyjak??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!