Miért nem fogytam még le?
na mindegy. akkor gondolj amit akarsz.
a többieknek köszi a választ. tudom, hogy két hét nagyon kevés idő, nem is vártam hű de mekkora fogyást, csak azért gondoltam 1kg-al csak kevesebb leszek. de nem adom fel nyárig van még sok idő :)
Mi lenne mondjuk ha leírnád a teljes tegnapi étrendedet?
A kérdésedben még azt írtad, hogy reggel eszel egy szelet kenyeret pirítva, este egy tojást, egy virslit.
Azt gondoltam hogy nem ez az egész napi kajád, mert később már azt írod, hogy sokszor kis adagot. De mik azok?
Aki elkezd mondjuk egy 1400 kalóriás étrendet, és sportol, annak fogynia kéne két héten belül, ha mást nem akkor vizet, tehát valami nem stimmel a kalóriabeviteleddel.
Szóval, leírnád a tegnapi kajád, mindent, az utolsó morzsáig?
mindenkinek elfogadom a válaszát. csak a tiedet nem :D
mert bármit mondok, te találsz benne valamit amibe beleköthetsz! azt mondod nem tettem semmit, elmondom mit tettem. erre te : koplalsz. elmondom hogy nem, erre te : DE!
én befejeztem a vitát. gondolj amit akarsz.
na. a tegnapi kajám:
reggel: 1 szelet kenyér, light margarinnal, pulyka párizsival, paradicsommal.
délben: 2db töltött káposzta (közepes méretű, annyi h nem voltam vele tele, de elég volt), puffasztott búzát ettem mellé kenyér helyett de csak 1 szeletet mert nagyon sz*r volt :D
délután alma, mandarin
este 6kor: 3 tükörtojás + 1 virsli paradicsommal.
kicsit később megettem egy almát is. ja és kávét ittam a nap folyamán 3at kis tejjel cukor nélkül. asszem ennyi!
jó attól a két csepptől amit rátettem nem leszek kövér :D
de annyira jelentéktelen mennyiség, h nem is muszáj rátennem éppen... akkor legközelebb kihagyom
A töltött káposzta elég húzós kaja, én nem raknám diétába. Készítési módtól függően akár 1000 kalória is lehet az a két darab, és ha hozzáadjuk a kenyeret, a tükörtojást, stb, tehát a többit, akkor már-már túllépted a kalóriaszükségleted.
Nem mondom hogy olyan baromi sokat ettél, de ha a többi napod is hasonló, akkor csak kicsivel vagy kalóriadeficitben, és csak nagyon lassan fogsz fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!