Lehetséges, hogy a koplalás után tovább fogytam?
60->55->52kg
sok az új ruhám, mert októberbe van a szülinapom és pénzt kaptam... de a régik tágak meg minden de hát annyira nem tudom megállapítani
nem, szinte biztos hogy nem fogtak a körülötted élő emberek csoportosan az átverésedhez. egyszerűen nem vagy annyira fontos, kivéve ha szülinapod van, akkor lehet szó ilyesmiről :D
koplalás után nem azt mondják, hogy hízás lesz, hanem hogy zsírosodás. hogy a legtöbb ember hízik is, az csak egy dolog, te nem. normál esetben persze feltöltődnek a glikogén raktárak, megtelik a bélrendszer, vizet köt meg a szervezet.. de ha alapból kevés izmod van, akkor nincsenek nagy glikogén raktáraid, nincs mit megtölteni.. izomvesztés mellett némi zsír felhalmozódás, és simán nem leszel nehezebb, úgy hogy emiatt ne aggódj :)
ellenben az "életvitel" egész életünkre vonatkozik.
az egészséged szempontjából egyre inkább elhanyagolható lesz, hogy mit sportoltál/tanultál ahogy egyre régebben abba hagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!