Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy a koplalás...

Lehetséges, hogy a koplalás után tovább fogytam?

Figyelt kérdés
Iskolakezdés után (stressz+utálommagam-effektus) megzuhantam egy kicsit, és szinte semmit se ettem október közepéig. Fogytam is 8 kilót, és egyáltalán nem állt rosszul, de azóta súlytartó diétába kezdtem és sportolok is rendesen... arra számítottam, hogy felszedek, de mindenki csak azt mondogatja, hpgy egyek már rendesen mert elfogyok, és hogy az elmúlt két hétben megint csak fogytam. A mérleg is mínusz három kilót mutat... hogy lehet ez? Vagy becsapnak a körülöttem lévők, hogy ne éhezzek??
2011. nov. 4. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Mennyi voltál menyni vagy? tükör? övek? ruháid?
2011. nov. 4. 19:52
 2/7 A kérdező kommentje:

60->55->52kg

sok az új ruhám, mert októberbe van a szülinapom és pénzt kaptam... de a régik tágak meg minden de hát annyira nem tudom megállapítani

2011. nov. 4. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:

nem, szinte biztos hogy nem fogtak a körülötted élő emberek csoportosan az átverésedhez. egyszerűen nem vagy annyira fontos, kivéve ha szülinapod van, akkor lehet szó ilyesmiről :D

koplalás után nem azt mondják, hogy hízás lesz, hanem hogy zsírosodás. hogy a legtöbb ember hízik is, az csak egy dolog, te nem. normál esetben persze feltöltődnek a glikogén raktárak, megtelik a bélrendszer, vizet köt meg a szervezet.. de ha alapból kevés izmod van, akkor nincsenek nagy glikogén raktáraid, nincs mit megtölteni.. izomvesztés mellett némi zsír felhalmozódás, és simán nem leszel nehezebb, úgy hogy emiatt ne aggódj :)

2011. nov. 4. 20:32
 4/7 A kérdező kommentje:
akkor mi lesz most velem...?
2011. nov. 4. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:
semmi. mész suliba, éled a világod, és nem mész harcművészetet tanulni, mert annak túl sok értelme lenne (legalábbis gondolom ezért hanyagolják az emberek az ilyen irányú képzéseket).
2011. nov. 22. 18:29
 6/7 A kérdező kommentje:
karatéztam öt évet :-D
2011. nov. 22. 19:20
 7/7 anonim ***** válasza:

ellenben az "életvitel" egész életünkre vonatkozik.

az egészséged szempontjából egyre inkább elhanyagolható lesz, hogy mit sportoltál/tanultál ahogy egyre régebben abba hagytad.

2011. nov. 22. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!