Koplalás kevés kaja után, ha eszek, mikortól kezdődik a hízás?
azonnal. más kérdés hogy neked mi a hízás, első körben valszeg az izmokat kezdi el kicsit feltölteni glükózzal és más hasznos tápanyaggal amit koplaláskor teljesen leürített, ez jelenthet pár kilót, amit persze az észlények jelentős része úgy értékel hogy 2 nap alatt 2 kilót hízott úristen...
zsírba raktározást is gyak az elejétől kezded, attól függ mennyire agresszív volt a koplalás, mennyire küldted szét magad, és mennyire magas a kortizol szinted, valamint mennyire csökkent az energiaigényed, mennyit eszel, mozogsz e egyáltalán, és még sorolhatnánk...
ma 2 hete hagytam abba,és kezdtem többet enni de még nem változott a súlyom.
mértünk testzsírszázalékot 24,8%.
van hogy bicajozok egy órát,de nem minden nap
ahhoz tudni kéne egy pár dolgot amit leírtunk... mennyire mentél le, meddig csináltad, mozogtál e valamit, mit, mennyi ideig stb amit felsoroltam pl
ha most is 1000 kcal-ra mentél fel akkor nem fogsz hízni jó eséllyel, más kérdés hogy az még mindig marha kevés kaja...
többet kéne tudni ahhoz hogy valamit mondani tudjunk
nem tudom ,nem számoltam kcal!
de keveset ettem,az alatt nem mozogtam,csak mostanában néha bicajozok.
de szeretnék még fogyni 6kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!