Lisztérzékenységgel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Hogyan vették észre és diéta elkezdésétől kezdve mikortól kezdődik a látványos javulás (hízás)?
Igen, ismeretségi körben an pont ilyen nálunk, mint az első válaszolónal: anya úgy tudta meg, hogy liztérzékeny, hogy a gyerekről kiderült, hogy az és keresték, kitől örökölte...
Felnőttnek ha 1 évig nem eszik SEMMI lisztet ( a fakanál se érhetett soha liszthez, szóval komolyan kell venni!!!), akkor helyreállnka a bélbolyhok, amiket azonnal újból tönkretesz egyetlen véletlenül bevitt lisztes falat (pl. nem mossa le valaki a lisztet a kezéről és hozzáér az ételéhez.
Első vagyok. Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, Nem azután derült ki, hogy lisztérzékeny vagyok, miután a fiamról. Először én tudtam meg (ekkor még nem volt fiam), majd mikor megszületett, megnézték a köldökzsinór vérből, hogy örörkölte-e a géneket. Örökölte, de ez nem azt jelenti, hogy lisztérzékeny. Csak azt, hogy kialakulhat Nála.
Egyébként ahogy az előttem szóló is írta, nagyon oda kell figyelni mindenre. Valóban még a fakanalakra is.
Nem lesz egyszerű, de Ő még kicsi és mivel így fog felnőni, Neki ez természetes lesz.
Nálunk mindenki így étkezik (kivéve kenyér), és így egyszerűbb a főzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!