Még 1 év tejmentes diéta?
Mire allergiás? Tejfehérje vagy laktóz? Ez nem lett kivizsgálva? Gasztroenterológus vagy gyerekorvos mondta ezeket?
Két éves kor felett már vérből csinálnak tejfehérje allergia tesztet (nálunk is volt) és nálunk kinőtte a lányom.
Laktózzal nincs tapasztalatom, de próbálkozni ott is lehetne szerintem...
Szerintem igaza van, diétáztasd. Ez az egyetlen lehetséges dolog, hogy kinőlje. És ráadásul érdemben 3 évesen lehet kivizsgálni őket. Addig az immunrendszerük nem fejlett, küldhet téves információkat.
Mi is tejre diétázunk. Nem egy nagy dolog.
Bár én már edzett vagyok, a férjem lisztérzékeny, én cukorbeteg.
Első vagyok.
Nem értem a dokidat, hogy mondhatja hasra ütés szerűen, hogy tejfehérje allergia?
Viszont én a helyedben nem hagynám ennyiben. Kérj beutalót a gasztroenterológiára. (Persze nem tudom, hol éltek, de nagyobb városokban biztos van)
Ezt ki kell vizsgálni, hiszen ha tényleg arra allergiás, akkor valóban jót tehet a diéta, de ha meg semmi baja, akkor feleslegesen kerüli a tejtermékeket...
A fogromlás és a kartörés viszont nem hozható egyértelműen ezzel kapcsolatba. Az én kislányom sem látott 2,5 éves koráig túl sok tejterméket, 20 hónapig szopott, és még sincs semmi baja...
Járj utána a dolgoknak!
Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!