Mikor kezdődik meg a hizás?
Előbb a szerveid "épülnek újra", meg elkezdenek újra normálisan működni, egyszóval regenerálódsz, és csak utána kezdesz hízni.
Én most már 3 hónapja 3x annyit eszek, mint anorex korszakomban, és még mindig nem hízok.
1500 NEM elég!
Ez az emberek többségénél még mindig az enyhe fogyást akarók bevitele.
Legalább 3000 kell, vitaminokkal, egy -egy üveg mézsörrel, velőscsont, tojás, tejföl, zsíroskenyér, cupákos sertéshúsok...hú de irigyellek, ezek után ráköldesz fagyit, csokit.
Mozgásra a friss levegőn séta a jó, lassan, ebéd, és alvás után 2 km. Javaslom májvédelem céljából a Hegrimarin kapszulát,
(növényi kivonat) 3x2, 8 hétig, majd 2x1.
Ha csak zsír rakódik rád, hasznos az alapszintő gyúrás heti 2-3x, 1 órát.
Mázlista.
Az alábbiak szerint legalább napi 3000-5000 kalória szükséges, plusz friss levegőn mozgás, itt sok hasznos dolgot olvashatsz:
Látszik, h soha nem voltatok anorexiások, de azért jó, h válaszoltok.
3000 kcal KÉNE, de annyit képtelenség bevinni, sokszor még nekem az 1500 is kínkeservvel jön össze. Mivel hozzászoktam, h keveset eszek, összeszűkült a gyomrom, amit nehéz tágítani, mert fáj - nekem la. Meg ha cukros-zsíros dolgokat eszek, akkor görcsöl, de néha annyira, h sírni tudnék. Íg azért elég nehéz sok kalóriát bevinni.
Olyat meg ne mondjatok, h kevés, mert iszonyat lehangoló. Tudjuk, h kevés, de mondjuk a 400-hoz képest sok. :)
Kérdező, te is szépen haladsz, gratula az eddigi eredményedhez, jól csinálod, lassan emeld a kcal-t. Én 168/49 vagyok, csomó csokit eszek, stb. Egyelőre az a cél, h hízzak, 52-53 kiló alatt nem is kezdek intenzív sportba, mert úgysem bírnám, meg félek, h visszafogynék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!