Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert nem fogytam?!

Miert nem fogytam?!

Figyelt kérdés

Ma van egy hete, hogy elkezdtem komolyabban fogyokurazni, de a reggel mikor megmertem magam, azt vehettem eszre hogy egyeltalan nem fogytam.

Gondolkozok miert?! Hiszen kevesebbet ettem es mozogtam is.

Ugy ettem hogy ne lakjak el, nem fogyasztottam gyakran duskaloria erteku eteleket, ha pedig igen, keveset ettem belole. Mozogtam mindennap. A mozgas abbol allt, hogy 30 percig konnyed allo futast vegeztem a szobamban, majd kabe 15 percig labemeleseket a szivacson lab es fenek formalasnak es ugyancsak fekudve bicikliztem. Majd folytattam az laza allo futassal mig letert az egy ora. Mert osszesen 1 orat mozgok. Csak szombaton nem mozogtam itthon, de akkor is megjartam magam a varosban ketszer.

Adok egy peldat arra hogy kabe mit ettem altalaban egy nap:

Reggeli: ket kicsi szelet feher vekni vajjal es fott tojassal vagy sonkaval; egy csesze kakaoskave (zaharinnal) vagy zold tea (edesites nelkul)

Tizorai: egy osszetett sendvcics ami a reggelire hasonlit; egy alma

Ebed: egy normalis tanyer leves (pl.gulyasleves vagy krumplileves vagy lucskos vagy husleves vagy tarkonyosleves);

masodiknak egy tanyer pire (kb.100 gr)savanyusaggal (karfiol, uborka, piros paprika)

(

masodiknak az egyik nap rostonsult csirkemellet ettem fott murokkal; egy masik nap turos spagettit pikans ketchuppal)

Uzsonna: egy alma, ritkan 4-5 db. csokis keksz (de 4-5 db. csokis keksz kabe 2 szer lett fogyasztva a heten)Tudom hogy delutan nem javasolt az edesseg, de egesz heten csak annyit ettem azalatt a het het alatt es az keves is volt.

Vacsora: Nem vacsorazok. 7 utan nem eszek. Ha megeheztem megettem egy almat vagy ittam vizet.

A heten 1 szer fordult elo, hogy fel 8kor este megettem 2 kicsi szelet kenyeret keves vajjal es egy fott tojassal. Ez volt szombaton amikor nem mozogtam itthon, csak kint jarkaltam a varosban.

Legyengulve ereztem magam, alig jottem fel a lepcsokon. Azutan meg ettem jol sonkabol, sajtbol kenyerrel, de nem ugy hogy ellakjak, hanem annyit hogy legyen eleg.

Ittam vizet eleget, zold teat is fogyasztottam a heten.

En ennel szigorubban nem szandekozok taplalkozni, mert egy ennyi kell a szervezetnek.

Azon gondolkozok, hogy vajon nem a tegnapi kolozsvari kaposzta kevert be a dologba, ami kabe abbol all mint a toltottkaposzta. De attol sem laktam el.....Na meg a tegnap meg ettem ket szelet puspokkenyeret dioval meg mazsolaval, de kesobb mozogtam egy orat es ehesen fekudtem le. utoljara 4:30 korul volt eves. Es egesz heten kabe 6 utan nem ettem, kiveve egy napot, de akkor sem ugy hogy ellakjak.

Az ember kinlodik es ez az eredmeny. Mielott elkezdtem volna a fogyokurat is vigyaztam az etkezesre es sikerult rendre-rendre leadnom par kilor, a mozgas csak setabol allt, de nem mindennap. Most meg hogy elkezdtem komolyabban nem ment le semmi. Milyen dolog ez??!!!

Azon is gondolkoztam hogy elmegyek fitness terembe es ott futoszalagozok meg biciklizek. Lehet a mozgas nem volt eleg. Nem tudom!

De nagyon csodalkozok, hogy az elmult a het alatt egy kilot sem fogytam es nagyon bosszant!

Ti mit szoltok?!

Elore koszonom a valaszokat!

2012. jan. 30. 07:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 A kérdező kommentje:

9:13as: Az koztudott dolog, hogy nem ajanlott az edesseg fogyasztasa, csak az nem jelenti azt hogy en abbol nem fogok enni egyeltalan. Ha vigyazol arra hogy mennyit eszel es mikor, nem hizol tole.

Nem vagyok hulye hogy megvonjam magam minden jotol es koplaljak.

Lehet fogyni ugy is hogy normalisan eszel es mozogsz!

2012. jan. 30. 09:47
 12/76 anonim ***** válasza:
És ha a normális választ is észrevennéd, Ms. Tökély? Írtam neked, hogy milyen torna vált be nekem, és csak annyit "oktattam ki" rajtad, hogy egyél többféle zöldség/gyümölcsöt. Bocsánat, de nagyon unszimpatikus lettél ezzel a sértődött, okoskodó hozzáállással, szinte bánom, hogy segíteni akartam! Ha ennyire tudod, hogy mi a jó neked, akkor meg tényleg feleslegesen kérdezted meg.
2012. jan. 30. 09:48
 13/76 anonim ***** válasza:
Tömeget akarok növelni, kapok a sajtoskenyeredből?
2012. jan. 30. 09:49
 14/76 anonim ***** válasza:
100%
És édesem kimondta hogy koplalnod kell? A koplalás hízlal.
2012. jan. 30. 09:50
 15/76 A kérdező kommentje:

Igen, valoban feleslegesen kerdeztem meg!

Az "unszimpatikus" az volt aki elkezdte a kioktatas!

Azt kapsz amit erdemelsz!

Mikor latom hogy irja az egyik a zabalas es a koplalas kozott kulonbseg van...a falakra maszok.

Hat amit en leirtam az zabalas, boldogtalanja? (aki irta)

S akkor itt nekem jonnek hogy milyen nagy szakertonek kepzelem magam.

Hat bocs, hogy nem fogadok el kioktato, szemet valaszokat!

2012. jan. 30. 09:52
 16/76 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ha leírom a szomorú igazságot édes pici cuki mókusként akkor elfogadod?
2012. jan. 30. 09:53
 17/76 A kérdező kommentje:

Nem, nem kapsz a sajtoskenyerembol.

Marad nekem, hogy NEHA abbol is ehessek es normalis etrenddel fogyhassak le, nem megvonva magam csomo mindentol.

Szemetje.

2012. jan. 30. 09:55
 18/76 anonim ***** válasza:
Akkor pedig valószínűleg most azért nem ment lejjebb a súlyod, mert mozogsz, tehát izmosodsz. Az izom pedig köztudottan nehezebb, mint a háj, ergo valószínűleg fogytál centiméterre, csak a súlyodon nem látszik meg.
2012. jan. 30. 09:57
 19/76 A kérdező kommentje:

Edes pici cukis mokus formaban is le lehet irni a valosagot.

Attol meg lathatom a lenyeget.

Tobben nem akarjak megerteni hogy en NEM DIETAZNI akarok.

Hanem NORMALISAN TAPALKOZNI, de KEVESEBBET MINDENBOL.

Nem fogyokura a szo szoros ertelmeben, mert a fogyokurakban hulye dietakat alkalmazzanak alatalaban, hogy majd hizhassanak vissza.

En fogyokuraztam mar a szo szoros ertelmeben es meglattam mi lett az eredmenye. Egy nagy szar.

Legotebbetek csak azt tudja hogy ossza az eszt, anelkul hogy tudna hogy lehet ez igy valaki szervezetenek megfelel.

2012. jan. 30. 09:59
 20/76 anonim ***** válasza:
Nehogy dícsérd és biztasd, kedves 79%, a kérdezőt, mert még megnyugszik!
2012. jan. 30. 10:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!