Adnátok egy kis biztatást? 13 napos fogyi ma indult! Kivel csinálhatom?
Ma kezdtem el egy 13 napos anyagcserediétát, és örömmel közlöm, hogy túlvagyok az első napon!!! Már csak 12 nap van hátra! :-))) Simán jól fog jönni az a 8-10 kiló, amit ígér, úgyhogy ezt tartom szem előtt, és így ki fogom bírni. De nagyon nehéz!
Induló adataim: 158 cm és 62 kiló
A diétáról a link:
Ez lenne az a bizonyos. Kinyomtattam, bevásároltam az első 7 napra, a hátlapra felírtam a kezdősúlyt, és azokat a kajákat, amikkel a végén megjutalmazom magam, mert azt írja, hogy már nem hízom vissza a kilókat normál étkezés mellett, és azóta éhezek. De megéri! Tömöm magam ásványvízzel, az is telíti a gyomrot.
Ki csatlakozna hozzám? Minden nap írni fogom, hogy hol tartok. Kilenckor ettem meg a vacsorámat, a marhahusit magában, azóta szivattyúzom az ásványvizet, mondhatni rákötöttem magam a palackra. :-))
26 éves csajszi :-))
Palm:
Jogos, bár mielőtt utánaolvastam volna a témának tisztességgel, ki tudja, lehet, hogy én is bedőltem volna a vital.hu-jellegű marhaságoknak. Bár az is tény, hogy nem hoztam nyilvánosságra az elcseszett fogyókísérleteimet, lehet, hogy ennyi komment negyede is észhez térített volna.
Kérdező:
+1 tapasztalat, tanulj belőle.
A hormonális betegséghez annyi, hogy elmész endokrinológushoz (ha pajzsmirigy, tsh gond) vagy nődokihoz (ha nemi hormonzavar) -> kapsz gyógyszert ami helyreteszi a hormonzavarod, és máris ugyanúgy képes leszel fogyni, mint bárki más.
Olyan nincs, hogy "be vagy állítva" valami pluszsúlyra testileg (na jó, a kórosan soványaknak szokott makacsan ragaszkodni a maradék pár deka hájuk). Kalóriaszámlálással, ha betartod szigorúan, nincs az az isten, hogy ne sikerüljön. Én is úgy voltam sokáig, hogy akármit próbáltam, mintha 57-58nál nem akart volna alább szállni a súlyom. Próbáltam koplalni éhségűző gyógyszerek mellett, "mértékletes" maradni, csak egészségesebb dolgokat enni, csak úgy érzésre, figyelni mit kíván a szervezetem (hát persze, hogy sokat és finomat :D), volt, hogy súlyos depresszió miatt fogytam, de mintha mindig megmakacsolta volna magát a testem olyan 56 kg körül, és az se tartott sokáig. Hormonbajom nekem nem volt, én is azt gondoltam, hogy ilyen vagyok valahogy alkatilag (a genetikát aztán nem hibáztathattam elnézve a totálisan hasonló testarányokkal rendelkező, ámde csontsovány anyámat). Aztán megnéztem, mit is tud a matematika, a kiszámolt étkezés, és csodák csodája - működik. Nekem is. Mindenkinek. Akinek nem, az rosszul számol, rosszul mér, hanyagul naplóz, túl hamar vár csodát, hazudik vagy festi magát (vagy NAGYON súlyos betegsége van - ők a kisebbség, na de ők kapnak gyógyszert, és bár nekik nehezebb, még nekik sem lehetetlen)
Végigcsináltad ezt, nem jött a várt eredmény - ne add fel, ne törődj bele!
A hiba nem a te testedben van, csak rossz módszert választottál - íme egy sokkal könnyebb és hatékony. A 13 napos spártai kúrádat kibírtad, akkor egy tisztességesen, saját ízlésednek, pénztárcádnak és tápanyagszükségletednek megfelelően összeállított, nem éhezős, változatos, rugalmasan alakítható és egészséges étrendet miért ne bírnál ki? Nem két hétig, nem háromig, hanem meghatározatlan ideig - amíg össze nem jön az álomsúly, hónapok, évek, egy élet, úgyis életmód lesz belőle előbb-utóbb - és ha jól csinálod, nem szenvedés.
Csak egy őszintén vezetett és mindenhová magaddal hordott napló és egy toll kell, egy zsebszámológép (ha lusta vagy béna matekos vagy, mint jómagam), egy digitális konyhamérleg, egy netes kalkulátor, hogy kiszámold mennyi energiára van szükséged mondjuk heti fél, max egy kiló fogyáshoz, néhány a neten fellelhető ötmillió kalóriatáblázatból, egy kis tájékozódás az egészséges fogyás hogyanjairól-mikéntjeiről és hogy milyen tápanyagösszeállítás a célszerű (bodybuilder. hu, tesztoszteron.hu alapismeretes cikkjeit ajánlom - ezek nem kamuk), egy ráérősebb nap, amikor a boltokban feltérképezed, hogy az általad vásárolt termékekre mi is van írva voltaképp, (mi az ami tényleg egészséges, megfizethető, finom és diétás is - ez kicsit kemény meló, igen szűk a keresztmetszet, de azért akad), elszántság (abból ugye nincs hiányod), és türelem, hogy ne akard két hét alatt lefogyni, amit nem két hét alatt kaptál fel anyu főztjétől. ;)
Remélem azért adsz esélyt magadnak, és megpróbálod. :)
Igen,erre én is kíváncsi lennék most hogyan állsz.
Jó hogy így végigvezetted ezt a kúrát.
Én fogyok továbbra is.
Te hogy állsz?
UpdateMami
Sziasztok! Továbbra is tartom a 60 kilót, ehetek bármit, úgyhogy az egyik ígért hatása bejött a fogyókúrának: nem enged visszahízni. Pedig bevallom, hogy ettem már zsírosat is, édeset is dögivel. Masszív 60 kiló.
A centik is ugyanazok: csípő: 90 cm, derék: 80 cm, legnagyobb combkörfogat: 55 cm. A derék lehetne kevesebb is.
ehetsz bármit? Na azt megnézném mit és mennyit eszel -.-
Egyél 2 lekvárosbuktát meg 4pogácsát reggelire karamellás tejjel. ebédre rántotthúst tartármártással és krumplipürével,uzsira pár tábla csokit, vacsira meg girosztálat kólával. Ilyeneket egyél ha mindent lehet XD
"Egyél 2 lekvárosbuktát meg 4pogácsát reggelire karamellás tejjel. ebédre rántotthúst tartármártással és krumplipürével,uzsira pár tábla csokit, vacsira meg girosztálat kólával. Ilyeneket egyél ha mindent lehet XD"
Na akkor nézzünk: nem lekvárosbukta, hanem 2 db tesco-s bagett, hol pizzás, hol sajtos-tejfölös, hol sima sajtos, pogácsa szintén az a jó nagy, hol sajtos, hol tepertős, karamellás tej is oké, mostanában pedig ugyebár a kakaó. Rántotthús egy héten egyszer, krumpli krumplival oké, főzeléknek, rakottnak, héjában sültnek, levesnek, köretnek, mindennek. Ezek mellé tea, cukorral, citrommal. Kóla is megy néha, azért inkább csak hetente (jóóóó drága ugyanis). A csoki viszont megy, minden mennyiségben, ha vezetek, kiteszem a műszerfalra, és majszolok. Gyrostál is durva drága, de ha véletlenül meghívnak, nem utasítom vissza. Ezenfelül volt már jó zsíros malachusi is az ebédem.
És azóta is stabilan 60 kiló, egy dekával se több.
(Nehogy kövessétek az étrendemet!!!!! :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!