Adnátok egy kis biztatást? 13 napos fogyi ma indult! Kivel csinálhatom?
Ma kezdtem el egy 13 napos anyagcserediétát, és örömmel közlöm, hogy túlvagyok az első napon!!! Már csak 12 nap van hátra! :-))) Simán jól fog jönni az a 8-10 kiló, amit ígér, úgyhogy ezt tartom szem előtt, és így ki fogom bírni. De nagyon nehéz!
Induló adataim: 158 cm és 62 kiló
A diétáról a link:
Ez lenne az a bizonyos. Kinyomtattam, bevásároltam az első 7 napra, a hátlapra felírtam a kezdősúlyt, és azokat a kajákat, amikkel a végén megjutalmazom magam, mert azt írja, hogy már nem hízom vissza a kilókat normál étkezés mellett, és azóta éhezek. De megéri! Tömöm magam ásványvízzel, az is telíti a gyomrot.
Ki csatlakozna hozzám? Minden nap írni fogom, hogy hol tartok. Kilenckor ettem meg a vacsorámat, a marhahusit magában, azóta szivattyúzom az ásványvizet, mondhatni rákötöttem magam a palackra. :-))
26 éves csajszi :-))
Kedves Sirályhojsza! :-)) Megnéztem a kommentedet, és lelket öntött belém, köszi! Így még reménykedem, hogy lemegy jövő hétre még legalább 4 kiló. Az nem lenne olyan sok, nekem meg a minden lenne.
Kábelek? :-)) Hááát, te kérdezted :-)) Korábban alkatilag abszolút hasmenéses voltam, ez most átcsapott szorulásba, de! és itt jön a lényeg: képes vagyok sokszor a semmiből is hasmenést kreálni. Szóval változó. A hasmenés szerintem a tisztulás, méregtelenítés jele lehet most, a szorulás meg egyértelmű, a szervezetem örül, ha kaját lát, nemhogy még visszaadja :-))
Ajánlanék akkor valami rosttablettát vagy rostkiegészítőt, pl. az útifű maghéj (psyllium) őrlemény, bár drága, a hasmenésre és a szorulásra egyaránt jó (mindkettőt eredményezhet a hiánytalan rostbevitel), ilyen diétáknál szerintem nagyon hasznos, de amúgy is, ha jellemző valamelyik probléma rád az elégtelen rostbevitel miatt. Lényegében kalóriamentes a dolog, így az ilyen vasszigor-diétákat se rontja el.
A gyakori hasmenés amúgy valamilyen ételérzékenységre, felszívódási zavarokra vagy más kisebb-nagyobb betegségre utalhat, nem természetes. (Már ha igazi hasmenésre gondolsz, nem pedig arra, hogy gyors az emésztésed).
Méregtelenítés, oké, de gondold csak át, akkor van ilyen, ha valamilyen (max fél nappal - egy nappal a hasmars előtt evett) ételt "méregnek" érzékel a szervezeted, bár simán attól is lehet, ha valami nagyon szokatlant ettél, ami marha rosszul esett...
Sziasztok! Ma reggeli súlyom: 59 kiló! Ez is jobb, mint a semmi, megint lejjebb van (tudom, hogy nem kellett volna, de a reggeli méréseket nem bírom kihagyni :-)) Lejjebb ment végre, annak ellenére, hogy tegnap este a marha mellé megettem 2 banánt meg 2 narancsot is. Féltem, hogy sok lesz, de szerencsére nem (legutóbb a szőlő szerintem sok volt).
Ma totál jólesett a reggeli, megint nem vagyok rosszul, mindjárt jön a sonka-salátaebéd.
És ma van a 8.nap! Határozottan jól hangzik! :-))
Jó reggelt ismét, a 9., azaz KILENCEDIK!!! :-))) nap reggelén!! :-))) Juhuhúúú!! :-)))
A reggeli súlyommal kapcsolatban viszont nincs okom ilyen örömre. Ma is 59.5 kg vagyok megint. Nem tudom elképzelni, hogy mi a fenéért nem mozdulok el az 59 közeléből, mert már jónéhány napja ott táncolok: 58.8, 59.5, 59.0. Most megint az 59.5 van. Lejjebb kéne már menni, így a 9. napon.
Pedig még a méregtelenítés is üzemel ötezerrel. Mikor zeller a vacsorám (mint tegnap), másnap reggel görényt helyeznek el a számban (mint ma). Pedig mosom a fogam rendszeresen, mint a bolond, szájvízzel fertőtlenítek is, fogselymet használok, reggelre meg magamnak is sok vagyok. A reggeli nyálammal egy várost ki lehetne irtani. Ezt én a méregtelenítésnek tudom be, remélem, hogy valóban az is.
A centik még mindig ugyanazok, szerintem ugyanazok is lesznek végig. De hogy a kilók miért nem mozdulnak, ez mostmár számomra rejtély. Pedig nem kellene már sok, csak kb 4 kiló, ha már eddig lement 3.
Banán. Miért ne ehetnék banánt? Vagy mi a baj a banánnal, hogy így csodálkoztál ezen? Ha jól megnézed, aznapra gyümölcssaláta volt írva a marhahús mellé, többféle gyümölcsből, nekem ez a többféle kétféle volt: banán meg narancs. Mi a baj ezzel? Nem volt odaírva, hogy milyen gyümölcsöt lehet enni, és milyen nem!
Jézusom de szánalmas,már bocsi :) 58,5 59,8kg? És te ezeknek a tizedesjegyeknek örülsz ha lemegy és szomorkodsz ha pár tizedesjeggyel többet mutat?? O_o
Én tegnap reggel 58,00voltam, ma reggel 58,9kg most 59,3 vagyok. Tegnap kizárólag csak csirkemellet és pároltzöldségeket ettem 1300kalóriában plusz még kardióztam 60percet. És most szerinted pánikoljak mert hízok a mozgástól és a zöldségektől? :D
Jajmár -.-"
Amint vége ennek a diétádnak,mennyiségileg többet eszel,az a pár tizedesjesz szépen visszajön mad. Miért nem lehet normálisan táplálkozni és sportolni?
Az meg hogy azt eszel és annyit amennyit akarsz,mert a diétában nem írják hogy mit és mennyit,csak annyit hogy gyümölcs...na az kész XD
Elző vagyok...
És az mekkora fail hogy **** 1DB **** gyümölcsöt írt!! Te meg bevágtál 2 banánt meg két narancsot! Legalább ha ilyen pocsék diétát csinálsz akkor könyörgök tartsd már be! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!