Adnátok egy kis biztatást? 13 napos fogyi ma indult! Kivel csinálhatom?
Ma kezdtem el egy 13 napos anyagcserediétát, és örömmel közlöm, hogy túlvagyok az első napon!!! Már csak 12 nap van hátra! :-))) Simán jól fog jönni az a 8-10 kiló, amit ígér, úgyhogy ezt tartom szem előtt, és így ki fogom bírni. De nagyon nehéz!
Induló adataim: 158 cm és 62 kiló
A diétáról a link:
Ez lenne az a bizonyos. Kinyomtattam, bevásároltam az első 7 napra, a hátlapra felírtam a kezdősúlyt, és azokat a kajákat, amikkel a végén megjutalmazom magam, mert azt írja, hogy már nem hízom vissza a kilókat normál étkezés mellett, és azóta éhezek. De megéri! Tömöm magam ásványvízzel, az is telíti a gyomrot.
Ki csatlakozna hozzám? Minden nap írni fogom, hogy hol tartok. Kilenckor ettem meg a vacsorámat, a marhahusit magában, azóta szivattyúzom az ásványvizet, mondhatni rákötöttem magam a palackra. :-))
26 éves csajszi :-))
Jó estét mindenkinek! Ahogy látom, egész nap nem volt itt senki. Pedig annyira bíztam benne!! :-(( Nem baj, akkor is végigírom már.
Szóval: mai napközbeni mérlegelésem 59.9 kg!! Lesz ebben logika mégis csak! :-)) Ugyanis ennyi volt a tegnap reggeli súlyom, és ehhez jött még hozzá a napközbeni +fél kiló, így 60.4 kg volt, most meg ez már a napközbeni súlyom volt a mai napra. Hát ez csodálatos. Nagyon örülök minden dekának.
Úgy érzem mostmár, hogy az evés egy távoli fogalom lett számomra, de ez egyáltalán nem rossz számomra. Agyilag helyrekerült minden, megszoktam ezt az étrendet, a kevés mennyiséget, és mostmár, a negyedik nap végén ez a természetes. Nem hiányoznak a nagyobb adagok, nem hiányoznak a megszokott ételek, úgyhogy a hűtőt sem fogom feltépni a 14. nap reggelén, mert amúgy is csak mértékkel fogok visszaszokni az evésre. Erre is jó ez a diéta, hogy rászoktat a kis adagokra, mind gyomorban, mind pedig fejben.
Most a vacsimat eszem, az 1 db tojás már megvolt, de az 1 db reszelt répát félórája kanalazom, és hátravan még a túró. Komolyan, megteltem. Pedig farkaséhesen ültem le. Én csodálkozom a legjobban ezen. Persze egy kicsit sem rossz ez, hanem kétszeresen is jó: 1. nem szenvedek a kúra alatt már 2. később sem hagyom magam nagy adagokhoz szokni, mert az alapok már megvannak.
"Úgy érzem mostmár, hogy az evés egy távoli fogalom lett számomra, de ez egyáltalán nem rossz számomra."
mínusz 1 "számomra"
Szép jó reggelt! Elérkezett az 5. nap! Mai ébredési súlyom: 59.4 kg, azaz jelentős súlyvesztés ma nem volt a tegnap reggeli 59.5 kg-hoz képest. Itt valamiért most megállt a súlyom. Próbálom átgondolni, hogy mit ronthattam el, mert tény és való, hogy volt egypár elcsúszás már sajnos most is, ahogy beindultak az anyagcsere-és méregtelenítő folyamatok:
-tegnap este sokáig ettem a túrót, mert mint írtam, már alig fért belém, de tápanyagsorrendnek meg hiányzott volna, ha nem eszem meg, így aztán lehet, hogy addig pihentettem, hogy már nem is vacsorának, hanem külön étkezésnek számított
-a tegnapi reggelivel is gond lehetett, az üres pirítósom nem tartós szeletelt kenyérből volt, ahogy írja a diéta, hanem egyszerű félbarnából
-vasárnap este valószínűleg túl sok szőlőt ettem (gyümölcscukor)
-ma pedig majdnem dél volt már, hogy meg tudtam enni a citromos reszelt répámat reggelire, de a tonhal így majd később lesz
A többit betű szerint be tudtam tartani.
Remélem, ezek a hibák nem akasztanak meg nagyon az anyagcsere általi fogyásban, mert nem szeretném, ha hiába szenvedtem volna eddig.
Éhes nem vagyok, most is mire megehettem a répámat, csak egy picit voltam éhes, de egyből el is tömött. Amúgy nagyon finom a citromos reszelt sárgarépa, nyugodtan próbáljátok ki! :-)) Egyik kedvencem lesz ez is.
Az első két legfölöslegesebb kiló (62-ről 60-ra) azonnal lement rólam, ennek örülök. Mindig azon voltam, hogy jaj, csak legalább 60 alatt tudjak maradni. Ezért is estem kétségbe, amikor jött a 60, 61, 62, és ki tudja még, mi jött volna, ha nem kezdek bele nagyon gyorsan ebbe a diétába. Na most 60 alatt vagyok, de nem sokkal, 59.4 kg, ezt még lejjebb kell tornázni biztonságos szintre.
Az is lehet, hogy ez most az 5. nap, ilyenkor nyugira áll a szervezet, és a 7., 8. nap körül indul be újra a mérhető fogyás, mert valahol ezt is olvastam. Persze tudom, hogy mindenki csak annyit fogy ezzel a diétával, amennyi fölöslege van, mert a szervezete úgysem enged többet, de mivel én már voltam 55 kg is hosszú ideig (felnőttként persze), ezért tudom, hogy nekem van még fölöslegem, és van még mit fogynom. Várok és reménykedem.
na kíváncsi leszek a centikre 13 nap múlva.
nekem az első héten (vagyis 7 nap alatt) mindenhonnan lement 3 cm normális, egészséges táplálkozással.
ha a 13. nap végére nem megy le legalább 5 cm, akkor elhiszed nekem, hogy mindegy mit mutat a mérleg, nem zsírból fogytál?
Héé, én is itt vagyok ám, olvaslak minden nap :)
UpdateMami
De jó, hogy itt vagytok, annyira örülök neki!! :-))
A mai nap eseménytelen. Rosszul se vagyok, éhes se vagyok. Ami már kezd egy kicsit zavaró lenni, mert átesem lassan a ló másik oldalára. Mostmár az is nagy mutatvány, ha az előírt adagot meg tudom enni. Jelenleg a marhahússal küzdök, hatalmas falatokban eszem, hogy gyorsabban fogyjon. Ugyanezért az adagért pár napja visítani tudtam volna, centinként ettem, hogy később fogyjon el. Ugyanez volt a hal is, finom volt, de pár falat után beteltem. Pedig érzem az éhséget, normálisan jelez a szervezetem, de beállt pici üzemmódba, vagy én nem is tudom. Ami persze biztos pozitív, csak nekem eléggé furcsa. Úgy érzem, mostmár a fénnyel is ellennék, de azért megeszek mindent, ami elő van írva. Még jó, nem akarom én tönkrevágni az eddigi küzdelmet :-)) Viszont az még most derül ki, hogy a marhahusiból mennyit bírok enni.
Tegnap elkezdtem inni a Supradyn-t, pont akkor fogy el, amikor a diétám. Így igyekszem pótolni a hiányzó vitaminokat. Valamint a méregtelenítési üzemmód is teljes gőzzel üzemel :-)) Lefekvési súlyom most nem lesz, mert még eszegetem a húst, aztán alszom. Napközbeni súlyom sem volt, mert közben megy az élet, nem tudtam magam ilyen sűrűn mérni. Úgyis a reggeli súly a legfontosabb, kíváncsi leszek, holnap az hogy alakul.
Ééééééés: véget ért az 5. nap is!! :-)) Már csak 8 nap van hátra :-)) Aludjatok jól, jó éjszakát mindenkinek, holnap jövök! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!