Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Adnátok egy kis biztatást? 13...

Adnátok egy kis biztatást? 13 napos fogyi ma indult! Kivel csinálhatom?

Figyelt kérdés

Ma kezdtem el egy 13 napos anyagcserediétát, és örömmel közlöm, hogy túlvagyok az első napon!!! Már csak 12 nap van hátra! :-))) Simán jól fog jönni az a 8-10 kiló, amit ígér, úgyhogy ezt tartom szem előtt, és így ki fogom bírni. De nagyon nehéz!

Induló adataim: 158 cm és 62 kiló

A diétáról a link:

[link]

Ez lenne az a bizonyos. Kinyomtattam, bevásároltam az első 7 napra, a hátlapra felírtam a kezdősúlyt, és azokat a kajákat, amikkel a végén megjutalmazom magam, mert azt írja, hogy már nem hízom vissza a kilókat normál étkezés mellett, és azóta éhezek. De megéri! Tömöm magam ásványvízzel, az is telíti a gyomrot.

Ki csatlakozna hozzám? Minden nap írni fogom, hogy hol tartok. Kilenckor ettem meg a vacsorámat, a marhahusit magában, azóta szivattyúzom az ásványvizet, mondhatni rákötöttem magam a palackra. :-))

26 éves csajszi :-))

2011. szept. 23. 21:38
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/190 anonim ***** válasza:
Kár hogy ezt a kérdést nem lehet jelenteni, de azért elmondom hogy k u r v á r a unom a mini blogodat, és azt hogy ez a kérdés folyton a megválaszolt kérdések legelejére ugrik!!!
2011. szept. 28. 20:52
 122/190 anonim ***** válasza:
És miért nem lehet jelenteni? Hiszen az oldal célja nem ez, nem a blogírás!
2011. szept. 28. 21:34
 123/190 anonim ***** válasza:
Nem adja ki a lehetőséget. A kérdések alján szokott ez lenni, de itt nincs.
2011. szept. 28. 21:51
 124/190 anonim válasza:
Töröld a megválaszolt kérdések közül, mást nem tehetsz. Igen, már én is gondolkodtam, hogy miért itt blogozik a csaj, de hát ez van. Bár mindannyian jobban járnánk, ha inkább otthon naplót írna. Az a bajom ezzel, hogy terjeszti a hülyeséget, felnőtt ember létére, akkor mit várjunk a tizenévesektől. Koplalni nem túl egészséges, még ha ő úgy is érzi. Butaság ellen nincs orvosság sajnos.
2011. szept. 28. 22:01
 125/190 anonim ***** válasza:

Szia kérdező, olvaslak továbbra is.

Ha adhatok egy tippet, ezt az esti-reggeli méreckedést felejtsd el gyorsan, még naponta is felesleges, pláne dekára pontosan.

Nem robotok és nem programok vagyunk, már pusztán a vízháztartásunk is okoz kilengéseket, még akkor is, ha mindig ugyanakkor, ugyanannyit iszol és pössentés után méred magad, változó, épp mennyi víz van betartalékolva a szervezetben, és mennyi ürül.

Nekem a NAPI súlyingadozásom van, hogy a három kilót is meghaladja, már a vízháztartás miatt eleve (sokat iszom).

A centikben bízz, és heti 1x-i mérés elegendő. Tudom, írtad, hogy motivál, ha látod a lekúszó dekákat, de kínos meglepetéseket is okozhat, ráadásul önbecsapás, valamennyi - és bizony változó, hogy mennyi - salakanyag / gáz / víz / stb mindig van a testedben, és azokkal együtt mér a mérleg. (Ha épp egy súlyos, hosszantartó hasmenésen vagy túl, eléggé dehidratálódva, na utána valószínű, hogy a víz- és salakmentes tömegedet írja ki, de ugye ezt meg nem célszerű "alapnak" venni).

Tényleg meglepő amúgy, hogy még mindig bírod. :)

2011. szept. 29. 00:28
 126/190 anonim ***** válasza:
én is olvaslak és kíváncsian várom a 13. nap végét. az előzőeknek meg: töröljétek a listátokról a kérdést, ez az egyik, a másik pedig, hogy aki végig akarja csinálni ezt a hülyeséget, az más honlapon is talál biztató kommenteket, úgyhogy a kérdező miniblogja ebben nem oszt, nem szoroz
2011. szept. 29. 00:43
 127/190 anonim ***** válasza:
mizu kedves kérdező??
2011. szept. 29. 09:45
 128/190 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem adtad fel? Miért nem írsz? Várjuk!
2011. szept. 29. 12:35
 129/190 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nem adtam fel, dehogy, dolgoztam, és még csak most értem haza. Ma nehéz és hosszú napom volt, tegnap éjszakába nyúltam, nem volt időm írni.

No, hát ma van a 7. nap, a "semmi" nap, kemény melónap is volt, szóval ma nemigen esett jól a dolog. De nemsokára már bevágom a gyümölcseimet, meg a marhát. Marhára várom már.

Reggeli súlyom 59.5 kg, gyanús, nagyon gyanús, de ez van. Mostmár végigcsinálom, remélem, azért a végén, egy hét múlva lesz is eredménye.

2011. szept. 29. 16:55
 130/190 anonim ***** válasza:
100%

Mérlegügyben lásd az előző kommentemet. ;)

Amúgy a napi nagydolog azért megy, nincs szorulásod vagy ilyesmi? Baromira rostszegény az étrend (amellé, hogy kevés is a mindennapos kábelfektetéshez).

2011. szept. 29. 17:09
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!