Adnátok egy kis biztatást? 13 napos fogyi ma indult! Kivel csinálhatom?
Ma kezdtem el egy 13 napos anyagcserediétát, és örömmel közlöm, hogy túlvagyok az első napon!!! Már csak 12 nap van hátra! :-))) Simán jól fog jönni az a 8-10 kiló, amit ígér, úgyhogy ezt tartom szem előtt, és így ki fogom bírni. De nagyon nehéz!
Induló adataim: 158 cm és 62 kiló
A diétáról a link:
Ez lenne az a bizonyos. Kinyomtattam, bevásároltam az első 7 napra, a hátlapra felírtam a kezdősúlyt, és azokat a kajákat, amikkel a végén megjutalmazom magam, mert azt írja, hogy már nem hízom vissza a kilókat normál étkezés mellett, és azóta éhezek. De megéri! Tömöm magam ásványvízzel, az is telíti a gyomrot.
Ki csatlakozna hozzám? Minden nap írni fogom, hogy hol tartok. Kilenckor ettem meg a vacsorámat, a marhahusit magában, azóta szivattyúzom az ásványvizet, mondhatni rákötöttem magam a palackra. :-))
26 éves csajszi :-))
Szép jó reggelt, újra itt! :-))
Először is: aki szerint ez hülyeség, meg butaság, azt megkérném, hogy menjen ebbe a fórumba: [link]
és ossza ki őket (ha meri). Könnyű engem névtelenül meg arctalanul csesztetni, de csak engem! Gondolom, ebbe a fórumba már nem mernének írni, mert ott MINDENKI ezt a diétát csinálja, egy csapat, és elég hamar ki lenne téve a szűre a fröcsögéseivel együtt. Így aztán egyszerűbb engem csesztetni, mert én itt egyedül vagyok. De nyugi, a továbbiakban válaszra sem méltatom az ilyen hozzászólásokat. Tehát: nyugodtan lehet menni abba a fórumba és ott osztani az észt!
Vissza a témánkhoz: nagy boldogságom van, ma reggeli súlyom 58.8 kg!!! :-)) Már 58-cal kezdődik, ez aztán az eredmény! Innen már nem sok van hátra, és ma van a 6. nap! Juhúú! Féllábbal is kibírom :-))
A centik még ma ugyanazok, de úgy összességében az alakomon már látszik, mert a családom észrevette.
Tisztázzunk valamit: nem volt célom a "tökéletes fogyás", azaz nem ebből, hanem abból fogyni, stb. Ha a tömegem eléri az általam normálisnak vélt kilogrammot, akkor utána haladéktalanul elkezdek zumbára járni, a torna és a futás mellett. Ezek majd fél-1 éven belül látható zsírcsökkenést fognak eredményezni immár (ahogy ti fogalmaztok) zsírból is, azaz én a centik csökkenését és az alakformálást ettől várom, azaz nem a diétától. Tehát szigorúan a diéta után kezdek el alakot formálni, mert a súlyom már meglesz hozzá. Nem pedig diétával szándékoztam arányosan formálódni. Ilyen a családunkban nem is volt soha. Sokat számítanak az örökölt gének is. A fogyókúrázás mindig csak a dolgok fele volt nálunk, amikor annak vége, akkor torna és alakformálás, úgy lett kész a végleges eredmény.
Meg egyébként is: szerintem mindenki úgy fogy és formálódik, ahogy akar, vagy ahogy tud. Nagy merészség itt és most kijelentenie egynémely válaszolónak, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG úgy lehet, és úgy szabad fogyni, ahogy ők itt most kinyilatkoztatják, a többi meg hülyeség és butaság.
Az számít, amit a végén mérsz majd reggel wc után, evés előtt. És másnap reggel ugyanígy.
Én fél év alatt fogytam 10 kilót, és ezzel tökéletesen meg vagyok elégedve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!