Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Esztétikailag melyik a jobb?

Esztétikailag melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Ha valakinek nagyon sok a súlyfelesleg (50-60 kg) akkor esztétikailag melyik szebb:

a, lefogy ugyan, de a fölösleges bőr ott fog lógni

b, akkor már jobb ha kövér marad, de legalább nem lóg semmilye

Most az egészségügyi oldala nem szempont

máj. 9. 20:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvalóan éhezel. Ennyi súlyvesztéshez napi 2600 kcal deficit szükséges. Tehát vagy hazudsz, vagy borzasztóan egészségtelenül és fenntarthatatlanul csinálod.
máj. 10. 16:31
 22/73 A kérdező kommentje:
Mi okom lenne hazudni?
máj. 10. 16:46
 23/73 anonim ***** válasza:
100%
20. Hát ez elég betegesen, koplalósan hangzik. Egészségesen havi 1-2 kg fogyás normális. Max 4.
máj. 10. 17:17
 24/73 anonim ***** válasza:
100%
AZ nem feltétlen jó, ha SOKAT fogysz, általában rossz étrend, emiatt érzed magad kevésbé egészségesnek, és hosszabb távon komoly egészségügyi problémáid lesznek.
máj. 10. 18:29
 25/73 anonim ***** válasza:

Normális, egészséges mértékü fogyás egy héten maximum 1 kg, azaz egy hónap alatt 4-5 kg, ennél többet csak koplalással lehet leadni.

Ha ilyen gyorsan akarsz fogyni, akkor egyrészt belebetegszel a koplalás miatt, másrészt éppen ettöl lesz lógos a böröd - nem hagysz idöt arra, hogy vissza tudjon húzódni!

máj. 10. 18:32
 26/73 A kérdező kommentje:

Én meg tudom jól, hogy a semmi eredmény miatt (havi 4 kiló az kb semmi ekkora súlyból) elveszítem a kitartásom.

Még a 10 kiló is alig látszik meg, hát akkor 4?

És ha azt érzem, hogy valaminek semmi látható eredménye, akkor általában nem érzek motivációt.

Számtalanszor határoztam el, hogy lefogyok és számtalanszor hagytam abba, pont emiatt. Hogy odafigyeltem, csomó mindenről lemondtam, aztán nem történt semmi.

Egyedül kétszer sikerült jelentősen fogynom és kitartónak maradnom, amikor gyorsan fogytam és azt láttam, hogy eredménye is van.

máj. 10. 19:00
 27/73 A kérdező kommentje:

Kiszámoltam. Most vagyok 118 kiló. Ha csak 70 kilóra akarnék fogyni (de legyen 77. Annyi volt a legkevesebb súlyom és azzal úgy elégedett is voltam.) Szóval az is 41 kg. Az heti egy kilóval kb 10 hónap, közel egy év. El sem tudom képzelni, hogy egy évig figyeljek minden megevett falatra, hogy ne ehessek egy jóízűt.

Azt meg végképp nem, hogy megzabáljak napi kb 2000 kalóriát, amot bmr-nek ír. Az már nekem nem fogyókúra, ha ennyit eszek.

De ha a vége úgyis az lesz hogy gusztustalanul fogok kinézni, akkor legalább érezzem magam jól közben és ne a salátát zabáljam, mint a nyúl

máj. 10. 19:09
 28/73 anonim ***** válasza:
90%

Huhh, nálad nagy bajok vannak. Ha szeretnél normál testalkatú lenni, akkor nem hogy 10 hónapig, hanem egész életedben oda kell figyelned rá hogy mit eszel.

Nem salátán kell élni, ez óriási tévedés. Nagyon kiváló ételeket lehet enni fogyás alatt és nem is feltétlenül keveset. Igen, az tény hogy nem rabolhatsz bármikor rá a hűtőre, nem tolhatsz be egyben egy tábla csokit minden nap és nem tolhatod a kolbászt szalonnával. De ha egészséges méretű szeretnél lenni, akkor ezt soha nem teheted meg, illetve csak nagyon minimális mértékben.

És ha nem vagy hajlandó lassabban ütemben fogyni azért hogy ne lógjon a bőröd, akkor legalább ne panaszkodj. Bár ezzel a hozzáállással nem lesz gond a bőröddel úgysem, mert ha egyáltalán le tudsz fogyni, úgyis vissza fogsz hízni, és rövidke életed végéig dagadt leszel.

máj. 10. 19:20
 29/73 anonim ***** válasza:
semmiJe
máj. 10. 20:01
 30/73 anonim ***** válasza:

"De például a férjem biztosan nem fog hozzám vonzódni"

Ezt csak te gondolod. Beszéld meg vele őszintén!

máj. 10. 20:06
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!